Vrolijk het jaar uit met Beau en Luuk in RTL 4-oudejaarsshow ‘Fout & Nieuw’

In de nieuwe oudejaarsshow ‘Fout & Nieuw’ gidsen Beau van Erven Dorens en Luuk Ikink de kijker, met behulp van verschillende spelrondes en een flinke dosis humor, door de vrolijkste en soms bizarre gebeurtenissen van 2018. Dit doen zij niet alleen; Jeroen van Koningsbrugge, Patty Brard en Martijn Koning vormen drie quizteams met hun gasten Britt Dekker, Ali B. en Geraldine Kemper. ‘Fout & Nieuw’ is om 22.30 uur, direct na de Oudejaarsconference van Guido Weijers, te zien bij RTL 4.

De drie teams worden onder andere getest op hun kennis van het kleine regionale nieuws en het onderscheid tussen echt en nep nieuws. Tussen de spellen door laat Luuk de hoogtepunten van het jaar zien, vanzelfsprekend aan de hand van leuke fragmenten. Tino Martin en Davina Michelle verzorgen de muzikale optredens van de avond.

Het Nationale Vuurwerk
Na ‘Fout & Nieuw’ wordt er live overgeschakeld naar ‘Het Nationale Vuurwerk’, met Ruben Nicolai vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. Eén van de beste orkesten ter wereld, Het Rotterdams Philharmonisch Orkest, bestaat dit jaar 100 jaar en heeft speciaal voor de uitzending een muziekstuk gecomponeerd. Dit maakt ‘Het Nationale Vuurwerk’ tot een filmisch en spectaculair geheel.

‘Fout & Nieuw’ is maandag 31 december om 22:30 uur te zien bij RTL 4.