Videoredacteur/creative RTL Boulevard

Ben jij helemaal thuis in de wereld van entertainment en maak jij waanzinnige content? Wil jij onderdeel zijn van één van de sterkste entertainmentmerken van Nederland? Wij zijn op zoek naar een videoredacteur die succesvolle online formats voor RTL Boulevard kan bedenken.

Wie zoeken we precies?

Iemand die creatieve en verrassende entertainment videocontent voor de (social) mediakanalen van RTL Boulevard kan bedenken. Een creative die formats zo uit zijn of haar mouw schudt en daar vervolgens duizenden reacties, likes en views mee genereert.

Denk aan een format rondom Temptation Island zodat RTL Boulevard altijd de eerste nieuwtjes over de deelnemers kan brengen. Of een format rondom het nieuws van Expeditie Robinson. En natuurlijk willen we ook bovenop de bal zitten bij het Songfestival, bij The Voice en al het andere showbizz en entertainmentnieuws. Maar wél op een originele manier.

Daarom zoeken we iemand die deze kwaliteit heeft. Die weet waar mensen online naar willen kijken. Die snapt met welke koppen, editstijl en thumbnails er meer views worden behaald. Kortom, een video creative.

Het gaat om een functie van 40 per week. ‘Dit’ is het bedenken van formats, ze vervolgens verder uitwerken, de synopsis en scripts schrijven, de productie regelen en het begeleiden/ regisseren van de camera’s op de set. En natuurlijk ben jij ook verantwoordelijk voor de uiteindelijke edit.

Je doet dit niet helemaal alleen. Samen met een camera/ edit vorm jij namelijk een dynamisch duo. Jullie zullen elkaar continue uitdagen en zorgen dat de beste video online zal verschijnen. Jij bent daarin de creatieve en uitvoerende lead, en de camera/ edit zal filmen en de edit doen.

Wanneer kan ik solliciteren?

  • Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau
  • Je bent 40 uur beschikbaar per week
  • Je hebt ervaring met het creëren van verhalen in videovorm
  • Je hebt daarnaast ook ervaring met het zelfstandig ontwikkelen van content formats.
  • Je hebt kennis van het digitale landschap en online video (YouTube, Facebook, Instagram)
  • Je hebt affiniteit met entertainment
  • Als je kunt werken met Adobe Première Pro is dat een pré
  • En het hebben van een rijbewijs is ook erg handig

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard online en ben jij het creatieve en ambitieuze talent dat wij zoeken? Mail dan je motivatie en cv via onderstaande button.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard en ben jij het creatieve en ambitieuze talent dat wij zoeken? Reageer dan via onderstaande button.

Apply