Twee Blue Circle programma’s van start op dinsdagavond

Vanavond starten er weer twee nieuwe Blue Circle programma’s! Om 20.30 uur kan je kijken naar het nieuwe EO programma ‘Villa Single Mama’ op NPO 3. Daarna ga je direct door naar RTL 4 voor de start van een nieuw seizoen ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’!

In ‘Villa Single Mama’ nemen acht alleenstaande moeders en hun kinderen even ‘pauze’ van hun normale leventje alleen. Ze nemen hun intrek in een grote villa, in een landelijke omgeving waarin ze samen het huishouden en de opvoeding delen.
In acht afleveringen volgen we het wel en wee van de vrouwen en hun kinderen. Kunnen ze elkaar helpen sterker in het leven te staan? In de video hieronder zie je alvast een voorproefje.

In alweer het vijfde seizoen van ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ proberen John Williams en Annemarie van Galen gezinnen te helpen met hun schulden. Met z’n allen onderzoeken ze hoe het zover heeft kunnen komen en gaan zij op zoek naar een oplossing.
In de eerste aflevering zie je Marcel en Anke die al twaalf jaar gelukkig samen zijn, maar wel grote geldproblemen hebben. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt.

‘Villa Single Mama’ is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij de EO op NPO 3 en ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ zie je elke dinsdag om 21.30 uur op RTL 4.