The Script en Channing Tatum te gast bij ‘RTL Summer Night’

Donderdag en vrijdag ontvangt Beau van Erven Dorens grote internationale sterren in ‘RTL Summer Night’. Morgen treedt de Ierse band ‘The Script’ op bij ‘RTL Summer Night’. Een dag later is de Amerikaanse acteur en producer Channing Tatum exclusief te gast bij ‘RTL Summer Night’.

‘The Script’ geeft donderdag een optreden en speelt hun nieuwe single ‘Rain’. Daarnaast schuiven de bandleden aan om te praten over de totstandkoming van hun vijfde album sinds hun doorbraak in 2008.

Vrijdag spreekt Beau met megaster Channing Tatum. De 37-jarige acteur uit onder andere ‘Step Up’, ‘Magic Mike’ en ’21 Jump Street’ praat uitgebreid over zijn nieuwe film ‘Logan Lucky’, die diezelfde avond zijn première beleeft in Theater Tuschinski in Amsterdam. Aan tafel praat Tatum over de combinatie van acteren en produceren van een grote Hollywoodfilm en de bijzondere loop van zijn leven.

Tatum speelt in ‘Logan Lucky’ de rol van Jimmy Logan, een personage dat gebaseerd is op hemzelf. Hij wil samen met zijn broer en zus een overval plegen tijdens een legendarische NASCAR-race. Hiervoor hebben ze alleen wel de hulp nodig van kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Probleempje is alleen dat hij nog in de gevangenis zit.

Naast bovenstaande gasten schuiven donderdag Ellen Hoog en Naomi van As aan over het EK Hockey dat vrijdag begint. Vrijdag brengen Ruth Jacott en Kenny B. een muzikale ode aan de liefde in een nieuwe editie van ‘RTL Love Night’.

‘RTL Summer Night’ is donderdag en vrijdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4.

e9ff40150420689ec5eb175e637f578c0de11131_channing