STAGE: Tekstredactie stagiair – Eigen Huis & Tuin

Verbouw jij het liefst elke week je kamer, ben jij op de hoogte van de laatste woontrends, heb je vaker dan één keer een verfkwast vastgehouden, én wil je leren hoe je de leukste artikelen schrijft? Dan ben jij degene die wij zoeken!

We zijn op zoek naar stagiaires die vanaf januari/februari 2020 beschikbaar zijn. Ben je op zoek naar een leerzame én leuke stageplek bij een van ‘s Nederlands grootste productiebedrijven? Dan ben je meer dan welkom om deze periode bij ons stage te komen lopen.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag binnen het jonge en enthousiaste team van Eigen Huis & Tuin, waar je als volwaardig redacteur mee mag gaan denken én schrijven aan ons online woonplatform. Het is fijn als je al lekker kan schrijven, maar je kan altijd van ons leren!

Iedere dag opnieuw inspireren we onze volgers met prikkelende artikelen. Of het nu gaat om de laatste woontrends óf om leuke artikelen over huisdieren, jij weet er wel raad mee. Geen zorgen: het vullen van de vaatwasser en het halen van koffie en thee hoort zeker niet bij je takenpakket. En nee, je hoeft ook geen planten te bewateren of muurtjes te schilderen. Dit is zeker geen suffe kantoorbaan: we werken lekker met de radio aan, eten (iets te vaak) taart en laten je met onze gezelligheid zeker welkom voelen.

Je profiel:

  • Je zit in het 3e of 4e leerjaar van een gerelateerde mbo-, hbo- of wo-opleiding (bijv. journalistiek, communicatie of een media gerelateerde studie)
  • Je schrijft foutloos Nederlands met veel passie en creativiteit
  • Je bent dol op sociale media en weet er werkelijk alles vanaf
  • Je woont in de buurt van Amsterdam óf vindt het niet erg om een stukje te reizen

Wat bieden we jou?
We bieden je een leuke, interessante en leerzame stage bij de wereldwijde televisieproducent Blue Circle. Je werkt voor één van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie met een enorme fanbase, zowel online als offline. Gezellige collega’s zijn inbegrepen, net zoals een bodemloze snoeppot en geregeld een spelletjesmiddag. Maar pas op: we zijn competitief.

Wat moet je doen?
We willen dat je vijf pakkende koppen en intro’s schrijft voor artikelen die zo op ons woonplatform zouden passen, zowel qua onderwerp als tone of voice. Zoek bij deze onderwerpen ook passende foto’s of ga zelf op pad met je camera.

Stuur je CV en motivatie naar ons via onderstaande button.

Apply