STAGE: Redactie stagiair – RTL Boulevard Online

Ben jij op zoek naar een stage in de entertainment business? Wil je niets liever dan de hele dag schrijven over de vermeende liefde tussen Ronnie Flex en Famke Louise, nieuwe series op Netflix of over het kattenkwaad dat de Roelvinkjes uithalen? Dan zit je bij RTL Boulevard aan het goede adres.

Wat ga je doen?

We zoeken een stagiair die alle nieuwtjes online wil brengen. Iemand die deel wil uitmaken van één van de grootste entertainmentmerken van Nederland: RTL Boulevard. Iemand die het leuk vindt te achterhalen waar Prins Harry verblijft als hij in Nederland is, de hele dag Instagram wil uitpluizen en weet wie we in de gaten moeten houden om het nieuws als eerste te brengen.

Het blijft trouwens niet bij schrijven alleen. Je duikt ook de studio in op het Leidseplein waar je aan de slag gaat met alles wat er in de uitzending gebeurt. En, we hebben social kanalen waar je je ook nog eens mee mag bemoeien. Kortom, uitdagingen genoeg en een onvergetelijke stageperiode gegarandeerd.

Herken je jezelf in dit profiel?

Ben jij vanaf september beschikbaar? Stageperiode in overleg.
Ben jij op dit moment bezig of net klaar met een media en/of journalistieke studie op hbo of universitair niveau?
Beheers jij de Nederlandse taal uitstekend?
Weet jij wie er hot en not zijn in de entertainment industrie? Denk aan BN’ers, vloggers en overige.
Vind je het heerlijk om door social media te scrollen?
Kun je goed in teamverband werken, maar ook zelfstandig?

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard online en ben jij de creatieve en ambitieuze stagiair die wij zoeken? Mail dan je motivatie , cv en een foto naar ons via onderstaande button.

Apply