Redactiestagiair(e) RTL Boulevard Online

Ben jij op zoek naar een stage in de entertainment business? Wil je niets liever dan de hele dag schrijven over de vermeende liefde tussen Ronnie Flex en Famke Louise, nieuwe series op Netflix of over het kattenkwaad dat de Roelvinkjes uithalen? Dan zit je bij RTL Boulevard aan het goede adres.

We zoeken een stagiair die alle nieuwtjes online wil brengen. Iemand die deel uit wil maken van één van de grootste entertainmentmerken van Nederland: RTL Boulevard. Iemand die het leuk vindt te achterhalen waar Prins Harry verblijft als hij in Nederland is, de hele dag Instagram wil uitpluizen en weet wie we in de gaten moeten houden om het nieuws als eerste te brengen.

Het blijft trouwens niet bij schrijven alleen. Je duikt ook de studio in op het Leidseplein waar je aan de slag gaat met alles wat er in de uitzending gebeurt. En, we hebben social kanalen waar je je ook nog eens mee mag bemoeien. Kortom, uitdagingen genoeg en een onvergetelijke stageperiode gegarandeerd.

Wie zoeken we?
– Iemand die vanaf maart beschikbaar is, stageperiode in overleg.
– Iemand die op dit moment bezig of net klaar is met een media en/of journalistieke studie op HBO of universitair niveau.
– Iemand die de Nederlandse taal uitstekend beheerst.
– Iemand die weet wie er hot en not zijn in de entertainment industrie: BN’ers, vloggers en overige.
– Iemand die het heerlijk vindt om door social media te scrollen
– Iemand die goed kan werken in teamverband maar ook zelfstandig aan de slag kan.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard online en ben jij de creatieve en ambitieuze stagiair die wij zoeken? Mail dan je motivatie en cv en een foto naar ons via onderstaande button.

Apply