‘RTL Late Night’ vanavond met Brexit en special Coldplay

RTL Late Night’ komt vanavond met een extra lange uitzending. Het eerste half uur gaat Humberto Tan in op de actuele ontwikkelingen en de gevolgen van Brexit. Aansluitend wordt de special met Coldplay uitgezonden. Vanaf 23.00 uur staat de uitzending een uur lang in het teken van de Britse band. In gesprek met Humberto Tan onthult de leadzanger van de band, Chris Martin, dat hij op 13 jarige leeftijd voor de éérste keer met een meisje zoende, een Nederlandse: Ze was mijn eerste liefde, maar brak mijn hart”.

Daarnaast vertellen ze over hun aanhoudende verbazing rondom het succes dat ze hebben sinds hun eerste single ‘Yellow’ en over de samenwerking met Beyonce en Avicii. Ze vertellen dat ze graag in Nederland zijn. Zelfs zo graag dat als het zou komen tot een ‘Brexit’, Chris Martin zou verhuizen naar Amsterdam en leadgitarist Jonny Beckland naar Rotterdam. Ook reageert Chris Martin op de vraag of ‘A Head Full Of Dreams’ mogelijk hun laatste album is.

Coldplay gaf donderdag haar eerste concert en vrijdag staan ze voor de tweede keer in een uitverkochte Amsterdam ArenA. Het is de eerste keer dat Coldplay een interview geeft in een Nederlandse talkshow.

‘RTL Late Night’ is vanaf 22.30 uur te zien bij RTL 4.

Humberto_Tan_en_Coldplay-2