MB Special RTLLN

RTL Late Night volledig in het teken van Marco Borsato

Nederlands muziekicoon Marco Borsato zit dit jaar 25 jaar in het vak. Deze mijlpaal zorgt ervoor dat de zanger vrijdag 27 maart een uur lang hoofdgast is in  ‘RTL Late Night’. Humberto Tan gaat in het gesprek met Marco dieper in op de periode waarin hij op de toppen van zijn succes was, maar privé door een diep dal ging.

Zijn rijke en unieke verhaal is vastgelegd in een zesdelige documentaireserie met de titel ‘Marco Borsato 25 Jaar: Is Meer Dan Ik Alleen’, die vanaf zondag 29 maart te zien is bij RTL 4. Hoewel de docuserie al veel persoonlijk en bijzonder materiaal bevat, brengt ‘RTL Late Night’ vrijdag ook exclusieve beelden die geen onderdeel hiervan zijn.

Naast Marco schuiven vrijdag ook diverse gasten aan die een belangrijke rol in Marco’s carrière en/of privéleven hebben gespeeld, zoals John Ewbank, Jan Tekstra (de man die aan de wieg stond van Marco’s Nederlandstalige carrière), zijn broer Armando Borsato en Nathalie Toisuta, de documentairemaakster die Marco al bijna twintig jaar kent en die negen jaar aan de docu heeft gewerkt en daarvoor bijna negentig mensen uit Marco’s inner circle interviewde.

Natuurlijk ontbreken Leontien Borsato, de kinderen en zijn moeder Mary Borsato vrijdagavond niet. Verder zijn bandleden Giovanni Caminita en Ton Dijkstra, die al 25 jaar met Marco werken, aanwezig. Uiteraard pakt Marco vrijdagavond ook de microfoon om samen met zijn band live op te treden. Naast dit alles heeft Humberto ook nog een aantal verrassingen in petto voor de zanger.

De Marco Borsato special is vrijdagavond 27 maart te zien in RTL Late Night om 22.30 uur op RTL 4.