RTL Late Night Oudejaarsspecial in het teken van #mijnmoment

Humberto Tan sluit op Oudejaarsavond het jaar 2015 in gepaste stijl af. De gasten die aanschuiven hebben allemaal een bijzonder jaar achter de rug. Daarbij voorziet de Edwin Evers Band de avond van muzikale ondersteuning. De Oudejaarsspecial is 31 december vanaf 20.30 uur te zien bij RTL 4.   

Humberto: “De Oudejaarsspecial belooft een prachtige uitzending te worden waarbij we terugblikken op een bewogen jaar. Natuurlijk staan we stil bij alle emotionele momenten, maar juist in deze tijd is het ook belangrijk om te genieten van al het moois in de wereld. Daarom besteden we ook zeker aandacht aan alle hoogtepunten die dit jaar voorbij zijn gekomen.”

In de RTL Late Night Oudejaarsspecial schuiven nieuwslezeres Dionne Stax, muziekgoeroe Frits Spits, presentatoren Martijn Krabbé, Katja Schuurman, Jack van Gelder en cabaretier Jan Jaap van der Wal aan om in hun vakgebieden (nieuws, muziek, media en entertainment en sport) hun meest memorabele moment van 2015 te kiezen. Co-host Luuk Ikink loodst de kijker, zoals gebruikelijk, door de top 25 van virals die je absoluut gezien moet hebben dit jaar! Via #mijnmoment kunnen kijkers aangeven wat voor hen het meest opvallende, emotionele of humoristische moment van 2015 was. De grootste muzikale hits van het afgelopen jaar mogen uiteraard niet ontbreken en komen gedurende de uitzending voorbij onder leiding van de Edwin Evers band.

RTLLatenightNieuwjaar_2-575-385-575-436-0-26-575-385_510_341_c1