‘RTL Late Night’ komt dinsdag met special over regeerakkoord

Na de uitzending over de verkiezingsuitslag slaan ‘RTL Nieuws’ en ‘RTL Late Night’ opnieuw de handen ineen. Vanuit de Late Night-studio presenteren Humberto Tan en Merel Westrik dinsdag een twee uur durende special over het regeerakkoord in ‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord’. Na de presentatie van het met veel moeite bereikte akkoord, lichten premier Mark Rutte en ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers hun plannen toe. Ze gaan voor het eerst gedetailleerd in op de nieuwe plannen voor Nederland en bespreken daarbij belangrijke onderwerpen zoals de zorg, inkomen, integratie, klimaat en veiligheid.

Humberto Tan is de anchor aan tafel en Merel Westrik neemt de kijker mee op een groot scherm en legt uit wat de kabinetsplannen voor de gewone burger betekenen. Frits Wester heeft een vaste plaats aan tafel voor verdere analyses. Ook schuift een aantal prominenten aan om hun mening over het regeerakkoord te geven en over wat er terecht is gekomen van de verkiezingsbeloften.

Vragen stellen
De kijker kan ook van zich laten horen tijdens deze special en vragen stellen aan de aanwezige gasten. Daarnaast is een aantal mensen uit de ‘Lieve Premier campagne’ van ‘RTL Nieuws’, aanwezig in de studio. Neemt de inhoud van het nieuwe regeerakkoord hun zorgen weg die zij eerder dit jaar hebben geuit?

De uitzending wordt live gestreamd via rtlnieuws.nl. Vooraf en tijdens de commercialbreaks kan de kijker live via Facebook meekijken achter de schermen.

‘RTL Late Night: Het Regeerakkoord is dinsdag 10 oktober van 21.30 uur tot 23.30 uur te zien bij RTL 4.

Humberto_Tan_en_Merel_Westrik