RTL Boulevard nu ook in het weekend

Vanaf 9 september hoef je RTL Boulevard helemaal niet meer te missen, vanaf dan is de show ook in het weekend te zien: elke zaterdag en zondag om 18.35 uur op RTL 4. Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver geven elk weekend het presentatiestokje door.

RTL Boulevard blijft er hetzelfde uitzien, maar krijgt wel een ‘weekendtouch’. “Er is meer ruimte voor lifestyle, wonen en koken”, zegt Miljuschka. Niet omdat er nu alleen vrouwen aan de desk staan, maar omdat het typische weekendonderwerpen zijn, legt ze uit. “Wij zijn ook vrouwen met ballen hoor. Nee, mensen doen hun boodschappen op zaterdag en zondag en gaan naar de woonboulevard. Daar passen dit soort onderwerpen bij.”

Collega Nicolette benadrukt dat de andere vaste pijlers van Boulevard ook ruimschoots aan bod blijven komen. “Het is en blijft een showbizzprogramma.”

Beau van Erven Dorens, Ruben Nicolai en Peter van der Vorst blijven van maandag tot vrijdag verantwoordelijk voor de normale afleveringen. Wie de rol van ‘sidekick’ Luuk Ikink op zich neemt in het weekend, is nog niet bekend. RTL onderzoekt nog hoe die rol wordt opgevuld. “Luuk hebben we maar vrij gegeven”, grapt Nicolette, die zelf waarschijnlijk minder doordeweeks in RTL Boulevard te zien zal zijn. “Ik krijg waarschijnlijk ook nog een ander programma en dat valt moeilijk te combineren”, zegt ze. Bridget en Miljuschka blijven op werkdagen wel regelmatig te zien als vliegende reporter of deskundige aan de desk.

Schermafbeelding 2017-08-30 om 18.12.36