Redactie stagiair(e) nieuwe dagelijkse talkshow Beau van Erven Dorens

Kijk jij graag naar talkshows, volg jij op de voet wat er in het nieuws is en ben je tegelijkertijd ook gek op entertainment? Dan hebben wij een leuke en interessante stageplek op de redactie van het nieuwe programma van Beau voor je! Ben je vanaf half augustus nog beschikbaar schrijf dan vandaag nog een enthousiaste mail en wie weet ga je dit najaar met ons de studio in.

Als stagiair(e) bij de nieuwe talkshow met Beau van Erven Dorens draai je in de basis zoveel mogelijk mee als redacteur om op die manier kennis te maken met alle inhoudelijke facetten van een dagelijkse live talkshow. Je draait hiervoor de ene week een dagdienst op de redactie en de andere week een avonddienst in de studio (locatie: Amsterdam).

Er wordt van je verwacht dat je geregeld onderwerpen aandraagt, contact legt met potentiële gasten, meedenkt over de invulling van een item en op den duur de daadwerkelijke gesprekken voor de uitzending voorbereidt door middel van research en voorgesprekken, het verzamelen van beeldmateriaal en een schriftelijke uitwerking voor de presentator. Je ziet het als een uitdaging om net dat ene idee te bedenken waardoor het hele onderwerp een creatieve twist krijgt.

In de studio help je de uitzending zo actueel mogelijk te maken, gasten voor te bereiden op hun gesprek in de uitzending en na afloop van de show vang je de gasten ook weer op.

We verwachten van jou: een HBO- of WO-opleiding (bij voorkeur in de media of journalistiek). Verder ben je energiek, nieuwsgierig, creatief en stressbestendig. Je weet van aanpakken en bent goed op de hoogte bent van wat er leeft en speelt in de wereld, zowel op straat als in de kranten en op social media. Daarnaast heb je absoluut geen 9-5 mentaliteit.

Ben jij beschikbaar gedurende de periode half augustus t/m half december 2019 en denk je dat deze stage op je lijf geschreven is? Reageer dan snel via onderstaande button.

Apply