BZV1

 

Recordaantal brieven voor boeren in Boer zoekt Vrouw

Op zondag 7 september zagen ruim 3,3 miljoen mensen welke boeren er dit jaar weer op zoek gaan naar de ware liefde in het door Blue Circle geproduceerde programma Boer zoekt Vrouw. Na deze aflevering, waarin de tien boeren werden voorgesteld, zijn er een recordaantal brieven binnen gekomen voor deze boeren. In totaal schreven maar liefst 2.388 vrouwen een brief naar een van de boeren: een record in het tienjarig bestaan van Boer zoekt Vrouw!

In de uitzending van zondag 4 januari 2015 gaat Yvon Jaspers bij de boeren langs met de post. De vijf boeren die de meeste liefdesbrieven krijgen zullen de rest van de weken gevolgd worden in hun zoektocht naar de ware liefde.

Presentatrice Yvon Jaspers: “Na tien jaar Boer zoekt Vrouw staan we aan het begin van weer een nieuw seizoen. Het is een seizoen van extremen. De verschillen tussen de boeren lijken groter dan ooit. Al vanaf het najaar dompel ik mij onder in prachtige liefdesverhalen. Weer totaal anders dan eerdere jaren. Ontroerend, verrassend en ook herkenbaar voor iedereen. Ik raad iedereen aan te kijken!”


Klik hier voor het volledige persbericht