YBITR nieuwsbericht

Blue Circle produceert nieuwe sensationele hypnosespelshow ‘You’re Back In The Room’

Een team, vier mensen die elkaar niet kennen, een geldprijs en een hypnotiseur.. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe hilarische hypnosespelshow ‘You’re Back In The Room’ die vanaf 28 augustus wekelijks te zien is bij RTL 4. Beau van Erven Dorens is de enthousiaste charismatische spelleider die ervoor moet zorgen dat alles in goede banen loopt.

De vier deelnemers, die volkomen vreemden voor elkaar zijn, moeten samenwerken om een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar te winnen. Dit doen zij tijdens diverse spelrondes. Echter, voor iedere ronde krijgen zij onder hypnose opdrachten ingefluisterd door een hypnotiseur waardoor het volbrengen van het spel net iets moeilijker, frustrerender en -voor de kijker thuis-  grappiger wordt gemaakt. Hoe goed de kandidaten omgaan met hun hypnotische hindernissen bepaalt hoeveel geld ze gezamenlijk verdienen.

Het programma bestaat uit drie spelrondes en één finalespel. De spelrondes zijn een creatieve ronde, een quiz en een BN’ers ronde. In het finalespel wordt bepaald hoeveel van het verdiende geld ze daadwerkelijk mee naar huis mogen nemen. Helaas worden ze voor dat spel ook eerst nog even onder hypnose gebracht…

Wil jij meedoen aan deze hilarische spelshow of wil jij een opname bijwonen? Ga dan naar www.rtl.nl/yourebackintheroom.

‘You’re Back In The Room’ is vanaf vrijdag 28 augustus tussen 20.30 uur en 21.15 uur te zien bij RTL 4.