EDN-website

 

Nieuw seizoen ‘Everybody Dance Now’ gaat van start

2015 begint goed! Vrijdag 2 januari start namelijk een fonkelnieuw en fris derde seizoen van ‘Everybody Dance Now’. Juryleden Lieke van Lexmond, Jan Kooijman, Dan Karaty en presentatrice Chantal Janzen zijn wederom de vaste waardes in het programma, maar inhoudelijk is het dit jaar nét even iets anders.

De lat blijkt nog hoger te liggen, wanneer de acts na de auditieronde en ranking de zenuwslopende liveshows bereiken. Dit jaar komen de acts wekelijks terug en dat vraagt dus in elke live uitzending om een nieuwe choreografie van waar topniveau. Alleen de allerbesten dringen door en komen steeds dichter bij de titel ‘meest entertaining dansact van Nederland’ én een hoofdprijs van maar liefst 25.000 euro.

Online op rtl.nl/everybodydancenow is de show uiteraard ook te volgen. Robin Martens (bekend van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’) maakt hier haar eerste stappen als presentatrice bij RTL 4. Zij geeft een uniek backstage verslag van wat er gebeurde tijdens de opnames van de auditieafleveringen. Uiteraard is zij ook tijdens de liveshows online te volgen, zodat de kijker thuis echt niets hoeft te missen van de populaire dansshow.

Chantal Janzen: “Ik kan met zekerheid zeggen dat in dit derde seizoen de titel van het programma volledig tot z’n recht komt, want wat betreft kandidaten komt nu écht ‘iedereen’ langs..! De huiskamer wordt nog meer dan anders ingewisseld voor de groene/rode vloer van ‘Everybody Dance Now’, het programma loopt dit jaar over van mensen met de nodige portie lef. Ook mensen waarvan je het absoluut niet verwacht dat ze überhaupt kúnnen dansen. Het amusement wat al deze mensen met zich meebrengen, naast het hoge niveau van professionele dansers, maakt dit nieuwe seizoen echt ‘n feest!”

‘Everybody Dance Now’ is vanaf 2 januari iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.