Nieuw seizoen ‘Cook it Forward’ bij 24Kitchen

o.a. met Yvon Jaspers, John Williams en Marieke Elsinga

24Kitchen-Chef Miljuschka Witzenhausen kookt vanaf maandag 20 november twee weken lang samen met bekende gasten in het programma ‘Cook it Forward’. Aan het eind van de aflevering maakt de gast bekend wie de volgende dag met Miljuschka mag gaan koken. In de eerste aflevering kookt Niels Geusebroek mee. Andere culinaire gasten in dit tweede seizoen van ‘Cook it Forward’ zijn onder andere Yvon Jaspers, John Williams, Marieke Elsinga, Ellen Hoog en Dennis Weening.

Culinaire estafette
Miljuschka Witzenhausen kookt iedere aflevering samen met een bekende Nederlandse gast. ‘Cook it Forward’ is het perfecte recept om kookinspiratie op te doen en de aanwezige bekende Nederlander beter te leren kennen. Aan het einde van de aflevering maakt de gast aan Miljuschka bekend wie er de volgende dag komt meekoken. Zo ontstaat er een culinaire estafette van bijzondere gerechten, gasten en verhalen. In de eerste aflevering van komende maandag nodigt Miljuschka zanger Niels Geusebroek uit om samen met hem een heerlijk kipgerecht te bereiden.

Bekende gasten
Naast Niels Geusebroek schuiven de komende twee weken de volgende gasten aan: presentatoren John Williams en Dennis Weening, actrices Marlijn Weerdenburg, Tanja Jess en Sanne Vogel, oud hockey-international Ellen Hoog, Televizier talent award-winnares Marieke Elsinga en vlogster Nienke Plas. Presentatrice Yvon Jaspers sluit de culinaire estafette af in een speciale kerstaflevering.

Het tweede seizoen van ‘Cook it Forward’ is vanaf komende maandag 20 november iedere werkdag te zien rond 18.00 uur op 24Kitchen.