Nieuw seizoen ‘Bouwval Gezocht’ met Natasja Froger

In het voorjaar van 2017 keert ‘Bouwval Gezocht‘ terug bij RTL 4 met een nieuw gezicht. Natasja Froger gaat samen met bouwdeskundige Bob Sikkes in dit nieuwe seizoen, vanaf donderdag 5 januari 2017 om 20.30 uur te zien bij RTL 4, mensen volgen die met een beperkt budget een ‘bouwval’ omtoveren tot hun droomwoning. Van een uitgeleefd studentenhuis tot een oude jeugdsoos in Drenthe, elke keer weer hopen de eigenaren een verstandige investering te doen en een meerwaarde te realiseren. Ze worden van aankoop tot inrichting van de woning gevolgd en aan het eind van de verbouwing taxeren de makelaars de woning. Zal het lukken om vergane glorie om te bouwen naar nieuwe pronkstukken?

Natasja: “Elke keer als Bob en ik weer met een nieuwe case aan de slag gaan, denk ik vol verwondering: Waar beginnen zij aan, wat een klus! Maar tegelijkertijd heb ik diep respect voor mensen die hun dromen willen najagen. En als ik dan het eindresultaat zie, ben zo ik trots op en blij voor deze mensen.”

In de eerste aflevering is te zien hoe lichtarchitect Niek en zijn vriendin Eva een oud studentenhuis in Utrecht willen opknappen. Niek heeft hier veel en uitgesproken ideeën over, maar werkt met zijn perfectionisme de aannemer op zijn zenuwen. Eva moet constant de hete kolen uit het vuur halen, omdat Niek erg druk is met zijn werk. Zal het project slagen zoals Niek het voor ogen had? Je ziet het op donderdag 5 januari om 20.30 uur bij RTL 4.

Natasja-Froger-Bouwval