Nicolette Kluijver dagelijks met reality game show ‘Get The F*ck Out Of My House’ bij RTL 5

In ‘Get The F*ck Out Of My House’ gaan 100 mensen de strijd met elkaar aan in één huis. Ze moeten zich staande weten te houden in een woning die gefaciliteerd is voor slechts vier personen. Het ultieme doel: als laatste overblijven en er vandoor gaan met het restant van de huishoudpot van 100.000 euro. Vanaf 3 oktober presenteert Nicolette Kluijver iedere dag ‘Get The F*ck Out Of My House’ om 19.10 uur bij RTL 5.

De deelnemers worden 24 uur per dag door camera’s gevolgd. Ook zijn er twee reporters die dagelijks het huis betreden voor reportages uit het huis.

‘Get The F*ck Out Of My House’ is een reality gameshow waarbij de 100 deelnemers meteen vanaf het begin onder druk staan. Het gebrek aan ruimte en hygiëne, schaarste aan voedsel, te weinig toiletpapier en gebrek aan privacy zorgen voor spanningen. Gekmakende spellen, groepsopdrachten en uitdagingen zorgen ervoor dat er geld kan worden gewonnen maar ook kan worden verloren. Samen met het elimineren van deelnemers zorgen deze ingrediënten ervoor dat het huis transformeert tot een snelkookpan.

Wat blijft er over van de huishoudpot van 100.000 euro?
De groep start met 100.000 euro aan huishoudgeld. Van de pot kan in het levensonderhoud worden voorzien maar wel voor exorbitant hoge prijzen. Een kilo fruit kost bijvoorbeeld 50 euro en een verzorgingspakket met deodorant en extra toiletrollen kost 200 euro. De stand van de pot wordt op een geldmeter, die prominent aanwezig is in het huis, bijgehouden. Alle uitgaven en inkomsten zijn hier direct op zichtbaar.

De huisbaas beslist en zegt: “Get The F*ck Out Of My House”
Iedere week wordt er een stemming gehouden in het huis. Degene met de meest stemmen wordt aangewezen als de huisbaas. De huisbaas heeft de controle over de huishoudpot en heeft de luxe van de masterbedroom. De huisbaas mag op een bepaald moment in de week mensen uit het huis sturen met de boodschap “Get The F*ck Out Of My House”. Echter, de populairste personen verdienen immuniteit. Alle anderen verkeren in de gevarenzone. Soms hoeft er maar één te vertrekken en soms tientallen tegelijk.

‘Get The F*ck Out Of My House’ is vanaf 3 oktober dagelijks te zien bij RTL 5 om 19.10 uur.

Persbericht-foto