Medewerker Crediteurenadministratie

FremantleMedia Netherlands is een toonaangevende televisieproducent die als geen ander in staat is verhalen te vertellen en deze te vertalen naar succesvolle merken. De organisatie maakt deel uit van FremantleMedia, welke in 31 landen opereert en jaarlijks meer dan 350 programma’s wereldwijd uitzendt. Met impactvolle programma’s entertainen, emotioneren en inspireren wij dagelijks vele kijkers. In Nederland vallen onder FremantleMedia Netherlands de televisieproducenten Blue Circle, No Pictures Please en het dramaproductiebedrijf Fiction Valley. Zij produceren succesvolle programma’s als RTL Boulevard, Dancing With The Stars, Beau, Boer Zoekt Vrouw, Dreamschool, Ex On The Beach en Mocro Maffia.

Ter versterking van de afdeling Finance zijn we op zoek naar een: Medewerker Crediteurenadministratie

Werkzaamheden

Als medewerker crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het registreren en verwerken van de inkomende facturen. Je codeert inkoopfacturen, verzorgt de invoering in ons SAP systeem, volgt het autorisatieproces en stelt facturen betaalbaar.

Je maakt diverse overzichten en verwerkt gegevens in diverse administraties. Je signaleert betalingstermijnen en bent de contactpersoon voor leveranciers. Daarnaast heb je veel contact met zowel de collega’s van de afdeling Finance als de collega’s van de producties. Naast de crediteurenadministratie verwerk je declaraties en creditcard overzichten en beheer je de kas.

Skills en opleiding

Je hebt een opleiding op tenminste MBO niveau en een aantal jaar werkervaring binnen de crediteurenadministratie.
Je wilt graag de verantwoordelijkheid voor het hele crediteurenproces dragen.
Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en klantgericht.
Je communiceert vlot en duidelijk in de Nederlandse taal en schriftelijk in de Engelse taal.

Kennis van SAP is een pre.

Wij bieden

Onze salarissen zijn marktconform. Je neemt deel aan een pensioenregeling en we hebben een eigen cao. Je maakt deel uit van een klein team en de werksfeer is informeel. De functie is in principe fulltime (40 uur per week).

Ben je snel beschikbaar en wil je graag aan de slag binnen een informele en hardwerkende organisatie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie, voorzien van cv en motivatie, graag via recruitment@fremantle.com