John Williams zet klusteam weer paraat voor nieuw seizoen ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’

Elf seizoenen, bijna honderd afleveringen en even zoveel verbouwingen later zijn er nog steeds heel veel wanhopige vrouwen die de hulp inschakelen van John Williams en het klusteam, omdat zij in een bouwval moeten leven. Ze zien geen uitweg meer en hopen dat het team van ‘Help Mijn Man Is Klusser!’ ervoor zorgt dat er weer een beetje lucht komt in hun relatie. De vaste vaklieden Marcel, Ronald en Ruud zetten de goedbedoelende klusbaas aan het werk en proberen samen in een week het onmogelijke waar te maken.

In de eerste aflevering reist John met zijn klusteam naar Ammerzoden. De 55-jarige Ine woont al 2,5 jaar in een bouwput en dat terwijl ze een ernstige auto-immuun ziekte heeft. Ze is de wanhoop nabij, maar gelukkig grijpt haar man Richard de hulp met beide handen aan. Terwijl de klussers en Richard dag en nacht doorwerken om een mooie, schone plek voor Ine te creëren, ontpopt zij zich als controle freak en dat valt niet goede aarde.

De tweede aflevering speelt zich af in een klein dorpje, Ezinge, waar Ineke met haar man Ronald en twee kleine kinderen in een vervallen boerderij woont. Alle plafonds liggen nog open, er is geen verwarming en er is een kleine geïmproviseerde badkamer. En dat al 4,5 jaar. Ronald ziet de ernst er niet van in, want ‘het uitzicht is toch prachtig.’ Ineke ziet het echt niet meer zitten. Als hij nu niet mee gaat werken, gaat er een bord in de tuin. Daarom besluit haar man Ronald toch mee te werken, maar al snel wordt duidelijk waarom deze klus al zo lang duurt.

‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ is vanaf donderdag 1 november wekelijks te zien bij RTL 4 om 20.30 uur.

Help, mijn man is klusser! nieuwe seizoen