John Williams met klusbusters ten strijde tegen verbouwhorror in nieuw seizoen ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’

In een nieuw seizoen van ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ trekt John Williams met zijn team het land in op zoek naar klussen die nooit af lijken te komen. Verbouwingen waar ooit vol goede moed aan werd begonnen, maar inmiddels zorgen voor onleefbare en gevaarlijke situaties. Die vaak de reden zijn dat relaties zwaar onder druk komen te staan. Vanaf 9 maart start alweer het elfde seizoen van ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ om 20.30 uur bij RTL 4.

Het team van ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ zorgt ervoor dat wanhopige partners van doe-het-zelvers weer een beetje lucht krijgen. De partner wordt geconfronteerd met de gevolgen van zijn wanklusgedrag en wordt flink aan het werk gezet. Samen met de vaste vaklieden Marcel, Ronald en Ruud zorgt hij ervoor dat de klus nu eindelijk eens geklaard wordt.

Abominabele omstandigheden
In acht nieuwe afleveringen maakt de kijker kennis met abominabele omstandigheden. Een gezin woont al jaren noodgedwongen in een garage en wast hun kinderen in een speciekuip. Een ander gezin heeft een kind met ernstige gezondheidsproblemen. Toch leeft het gezin in afschuwelijke omstandigheden. De moeder omschrijft haar huis als een grot. In één aflevering komt de klushulp helaas te laat om de relatie te redden. Zelfs John is niet bij machte het stel bij elkaar te houden.

Het nieuwe seizoen van ‘Help, Mijn Man Is Klusser!’ is wekelijks te zien vanaf 9 maart om 20.30 uur bij RTL 4!

Help, mijn man is klusser! nieuwe seizoen