website nieuwsbericht

‘Idols’ is terug!

Wie herinnert zich Jim, Jamai, Floortje en Raffaëla niet? En op wie maakte de hilarische optredens van Herman met zijn performance ‘I’m a Dancer’, de klompendans van Vincent en Martin met zijn ‘Vanilla act’ geen indruk? Na acht jaar keert de talentenjacht der talentenjachten terug op de Nederlandse televisie bij RTL 5. Iedereen tussen de 15 en 28 jaar maakt in het voorjaar van 2016 kans om hèt nieuwe popidool van Nederland te worden.

Alle deelnemers worden vanaf de eerste auditie op de voet gevolgd op weg naar de verwezenlijking van hun droom. Niet alleen hun zangtalent, maar ook de uitstraling is doorslaggevend voor verdere deelname aan het programma. Voor de winnaar van komend seizoen ligt een platencontract in het verschiet.

Idols’ is op dit moment nog steeds de meest populaire talentenjacht ter wereld waarin op zoek wordt gegaan naar een popidool sinds de lancering in 2001. Van 2002 tot en met 2008 was ‘Idols’ te zien bij RTL 4. De winnaar van het eerste seizoen in Nederland was Jamai Loman, die daarna een hit scoorde met ‘Step Right Up’. Winnaars van andere seizoenen waren onder anderen Boris Titulaer, Raffaëla Paton en Nikki Kerkhof.

Andere BN’ers die hun carrière begonnen zijn bij ‘Idols’ zijn Jim Bakkum, Floortje Smit, Nathalie Makoma, Dewi Pechler en Eric Bouwman (momenteel te zien in GTST). Ook Sharon Doorson en Nick Schilder deden in het verleden auditie.

Aanmelden audities
Wil jij het nieuwe popidool van 2016 worden? Meld je dan nu aan via www.idols.nl

Wie het nieuwe seizoen van ‘Idols’ gaat presenteren en wie in de jury plaatsneemt wordt later bekend gemaakt.