‘Hotel Romantiek’ plaatst zich voor nominatielijst Gouden Televizier-Ring 2018

De eerste vijf programma’s hebben zich geplaatst voor de nominatielijst van De Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2018. Één van deze programma’s is het liefdevolle ‘Hotel Romantiek’ geproduceerd door Blue Circle.

De voorrondes voor de Gouden Televizier-Ring 2018 zijn momenteel in volle gang. De afgelopen weken kon men stemmen op de leukste, grappigste en mooiste programma’s van het afgelopen TV-kwartaal. Naast Hotel Romantiek hebben ook Flikken Rotterdam, Het geheime dagboek van Hendrik Groen, Ilse’s Veranda en Penoza zich geplaatst op de nominatielijst.

De komende tijd volgen nog drie voorrondes totdat twintig programma’s en series zijn gekozen die in oktober 2018 kans maken op de Gouden Televizier-Ring. De redactie van Televizier kiest daarna nog 5 programma’s die een wildcard krijgen.

In ‘Hotel Romantiek’ reisden twaalf alleenstaande vrouwen en twaalf alleenstaande mannen van boven de zestig op zoek naar een nieuwe relatie samen af naar Zwitserland. Onder leiding van presentatoren en cupido’s Marlijn Weerdenburg en Stijn, Tim, Daan en Jasper (bekend van Streetlab) brachten ze een bijzondere tijd met elkaar door en bloeiden er mooie liefdes op.