Kandidaten nieuw seizoen ‘Holland’s Got Talent’ springen weer in het oog!

Na twee jaar afwezigheid is ‘Holland’s Got Talent’ weer terug!  Vanaf vrijdagavond 8 april 2016 wordt duidelijk dat het Nederlandse talent nog lang niet is uitgevlamd. In het achtste seizoen van het RTL 4-programma grijpen kandidaten weer massaal de kans om de jury te overtuigen van zijn of haar talent. En dat leverde los van al het talent ook prachtige, onverwachtse en soms ook ontroerende momenten op.

Nieuw
Johnny de Mol presenteert voor het eerst de meest gevarieerde talentenshow van de Nederlandse televisie. Hij heeft zich vol enthousiasme in het kandidatengedrang gestort. Naast een kersverse presentator, telt het programma dit jaar voor het eerst een vierkoppige jury. Oermoeder Angela Groothuizen maakt, naast de vertrouwde gezichten Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty, haar debuut in de jury. Ze valt in deze rol van de ene verbazing in de andere: “Ik krijg zo langzamerhand een minderwaardigheidscomplex hier, ik heb zoveel bijzonder talent voorbij zien komen!”, riep zij tijdens de eerste auditiedag. Ondanks dat de jury ook dit keer weer voor de moeilijke taak staat om kritisch, eerlijk en rechtvaardig te zijn, is de ballotagecommissie met Angela erbij, sterker dan ooit.

Golden buzzer
Elk jurylid krijgt dit nieuwe seizoen één kans om op de Golden Buzzer te drukken en daarmee zijn of haar favoriete act in één klap door te sturen naar de halve finale. Op vrijdag 3 juni is de grote live finale en dan gaat voor het eerst in de geschiedenis van ‘Holland’s Got Talent’ de winnende act met maar liefst een bedrag van 25.000 euro naar huis.

Veel variatie
Dit seizoen komen er acts voorbij die nog niet eerder te zien waren. Variërend van een zevenjarige pianiste, een danscrew op oxboards en een hond die elke frisbee weet te vangen. Denk ook aan karate-meiden waar je echt geen ruzie mee moet maken en kunsten op een fiets die je absoluut versteld doen staan.

Het nieuwe seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ is vanaf vrijdag 8 april 2016 iedere week om 20.30 uur te zien op RTL 4.

HollandsGotTallent2016