Heel Holland Bakt start op 9 december 2018 met 500 thuisbakkers en een extra aflevering

Het langverwachte zesde seizoen van Heel Holland Bakt start op 9 december 2018. Dit maakte Janny van der Heijden maandag bekend in Tijd voor MAX. Ook krijgt de enige afvalwedstrijd waar je van aankomt een extra aflevering, waarmee het totaal op 9 afleveringen komt.

Nieuw recept
Vorige week verscheen er een mysterieuze aanwijzing op de sociale media van Heel Holland Bakt. Veel bakkermakers sloegen aan het puzzelen en een aantal van hen ontdekte zelfs het kloppende recept voor de kersverse HHB-reeks. Nu mag iedereen het weten: Heel Holland Bakt begint dit jaar op 9 december met 500 thuisbakkers en 9 afleveringen.

In de eerste, extra aflevering van het aanstaande seizoen strijden maar liefst 500 thuisbakkers op de heuse HHB-Proefdag. Zij proberen een felbegeerd keukenblok in de iconische baktent te bemachtigen, om zo kans te maken op de titel Beste Thuisbakker van 2018.

Traditioneel recept
Steun en toeverlaat voor de nieuwbakken thuisbakkers is dit seizoen wederom presentator André van Duin. Ook nog volgens traditioneel recept: de kandidaten zullen de vriendelijke én rechtvaardige juryleden Janny en Robèrt moeten overtuigen van hun bakkunsten om kans te maken op de titel.

Heel Holland Bakt is vanaf 9 december 2018 om 20.20 uur te zien bij Omroep MAX op NPO 1.