Het reality format zal worden uitgezonden op RecordTV (Brazilië) en ProSieben (Duitsland).

Omslag websiteFremantleMedia is verheugd om de eerste globale commissies aan te kondigen voor het provocerende en onvoorspelbare programma Get The F*ck Out Of My House. Na het debuut op MIPCOM 2016 is het format opgepakt door RecordTV in Brazilie, waar de serie zal starten op 27 juni 2017. Ook is het opgepakt door ProSieben waar de serie zal starten in het najaar van 2017.

In Duitsland zal de serie dezelfde naam krijgen. In Brazilië zal het programma de naam: ‘A Casa’ krijgen en zal het worden gepresenteerd door RecordTV presentator Marcos Mion.

Chris O’Dell, Head of Global Entertainment production van FremantleMedia zei:

“We zijn enorm enthousiast om te gaan werken met RecordTV en ProSieben en om alle gedurfde, luide en zeer vermakelijke elementen van dit explosieve format te brengen naar de nieuwe lokale versies in Brazilië en Duitsland.”.

Get The F*ck Out Of My House belooft explosieve drama en echte emoties wanneer honderd complete vreemdelingen met zijn alle in een familiehuis gaan wonen van gemiddelde grootte met als doel als laatste over te blijven en daarmee de hoofdprijs te winnen. Uithoudingsvermogen en vastberadenheid word op de proef gesteld op het moment dat er geen privacy is in de enorm gespannen en onnatuurlijke leefomgeving. Ook is er een presentator aanwezig die tijdens het programma langs komt met vragen en opdrachten om te provoceren en te belonen onder de bewoners. Dit zorgt voor interessante verhalen voor de kijkers. Verder zal de groep een leider moeten kiezen die mag bepalen over hoe de verdeling van de kosten en goederen in het huis zal zijn. Er zijn essentiële en luxe producten aanwezig in het huis maar wel tegen een prijs. De vraag is of de bewoners deze luxe kunnen weerstaan en zullen luisteren naar de leider. In dit programma is de deur altijd open maar wanneer een bewoner ook maar één voet daarbuiten zet zal hij of zij niet meer terug kunnen keren.