Schermafbeelding 2015-02-20 om 20.24.23

‘Everybody Dance Now’ wint ‘TV-BEELD’!

Dansprogramma ‘Everybody Dance Now‘ is in de prijzen gevallen bij de Nederlandse televisievakprijs DE TV-BEELDEN. Het programma waarin op zoek wordt gegaan naar de meest entertaining dansact van Nederland heeft de prijs gewonnen in de categorie ‘Beste Grote Showprogramma’. De andere genomineerden in deze categorie waren ‘Holland’s Got Talent’ (ook geproduceerd door Blue Circle) en ‘DWDD University’.

De vakjury schreef het volgende:
De vakjury van DE TV-BEELDEN vindt dat Everybody Dance Now zich in de verzadigde en overvolle markt van talentenjachten heeft weten te onderscheiden door een geheel eigen stijl en ritme. Decor, regie, licht, acts en presentatie weten elkaar op uitstekende wijze te versterken en zorgen ervoor dat het plezier aan alle kanten van deze show af spat. De professionaliteit van de makers zorgt ervoor dat deze show een vaste waarde is geworden op de vrijdagavond.

En daarom heeft de jury Everybody Dance Now uitgeroepen als welverdiende winnaar.

De Blue Circle programma’s die ook nog in de prijzen kunnen vallen bij DE TV-BEELDEN zijn ‘Levenslang met Dwang’ in de categorie beste reality en ‘Heel Holland Bakt’ in de categorie beste amusement. Deze prijzen worden uitgereikt op maandag 2 maart bij het TV-BEELDEN gala.