Ed Sheeran presenteert nieuwe album exclusief bij ‘RTL Late Night’

Ed Sheeran presenteert nieuwe album

Humberto Tan verwelkomt vrijdag 24 februari Ed Sheeran in zijn show bij RTL 4. De wereldberoemde Britse singer-songwriter schuift aan bij ‘RTL Late Night’ en praat uitvoerig over zijn derde studio-album dat op 3 maart uitkomt.

In de uitzending speelt Sheeran – voor het eerst live in Nederland – de wereldhits ‘Shape Of You’ en ‘Castle On The Hill’ van zijn nieuwe album. ‘Shape of You’ is al vijf weken lang de nummer één van de Nederlandse single charts en domineert op nummer 1 in zestien andere landen. Deze hit is wereldwijd al meer dan 300 miljoen keer gestreamd. Met alle streaming records die Ed Sheeran onlangs verbroken heeft, is hij op dit moment de #1 meest gestreamde artiest in de wereld.

Sheeran: “De reacties op mijn nieuwe singles waren geweldig. Daar kan ik mijn fans niet genoeg voor bedanken. Het nieuwe album heeft een speciale plek in mijn hart, het is misschien wel mijn beste werk tot nu toe. Ik heb hard mijn best gedaan om terug te komen en vind de release op 3 maart dan ook extreem spannend.”

Ed Sheeran
Eind 2014 was Sheeran ook te gast bij ‘RTL Late Night’ met zijn album ‘X (multiply)’. Toen stonden fans van de zanger rijen dik op het Rembrandtplein om een glimp van hun idool op te vangen. Sheeran brak in 2011 door met het nummer ‘The A Team’. Na zijn doorbraak scoorde hij hit na hit waaronder ‘Lego House’ en de soundtrack van ‘The Hobbit’, ‘I See Fire’. Van zijn laatste album komen hits als ‘Sing’ en `Thinking Out Loud’. Met het album ‘X (multiply)’ heeft hij twee Grammy’s gewonnen.

De aflevering met Ed Sheeran in RTL Late Night is te zien op vrijdag 24 februari om 22.30 uur bij RTL 4.