Schermafbeelding 2015-04-10 om 17.56.20

DIVI-DAY 2015

Vrijdag 10 april vond het jaarlijkse DIVI-DAY plaats, een evenement waar YouTubers en partners van het multi-channel network, DIVIMOVE, bij elkaar komen. Meer dan 100 Nederlandse YouTubers uit het DIVIMOVE netwerk, zoals ‘EnzoKnol’, ‘Smoare’ en ‘NikkieTutorials’ waren bij deze feestelijke gelegenheid aanwezig.

Sinds vorig jaar is Blue Circle de samenwerking aangegaan met DIVIMOVE, waarbij Blue Circle een green screen studio aan de YouTubers heeft opengesteld. Deze studio werd tijdens het evenement officieel geopend. In de ochtend werden de top 20 YouTubers van DIVIMOVE opgemaakt door ‘NikkieTutorials’ in de green screen studio en vond er een fotoshoot plaats.

DIVI-DAY werd gepresenteerd door YouTube cabaretier ‘Braboneger’. Onder andere Georgette Schlick, CEO van Blue Circle en Sebastiaan van Dam van DIVIMOVE spraken de YouTubers toe. Daarnaast waren er optredens van de artiesten ‘Insayno’ en ‘Iggypres’. De dag was zeer geslaagd en zowel Blue Circle als DIVIMOVE hopen op een mooie verdere samenwerking.