Dit zijn alle kandidaten van ‘Dancing With The Stars’

Eindelijk is het zover! Na tien jaar komt Dancing With the Stars terug! In de moeder der dansshows worden elf BN’ers gekoppeld aan professionele dansers en gaan samen de strijd aan om de beste ballroom dansers te worden. De volgende sterren gaan zich in het zweet werken.

Oude liefde roest niet; dus als je BN’ers in een strak pakkie steekt en ze een spoedcursus ballroom dansen bij brengt, kan het bijna niet anders of je hebt  een kijkcijferhit te pakken.Toch duurt het tien jaar om de wereldwijd succesvolle show terug op de buis te krijgen. Vandaag werden alle kandidaten voor het nieuwe seizoen bekendgemaakt. En er zitten een paar opmerkelijke namen tussen…

Misschien wel de opvallendste deelnemer dit jaar is snowboardster Bibian Mentel, die het afgelopen jaar ernstig ziek is geweest. Naast de snowboardster zitten ook Heleen van Royen, Anouk Hoogendijk, Tooske Ragas, Samantha Steenwijk, Berget Lewis, Barrie Stevens, Gijs Staverman, Keizer, Rutger Vink en Jamie Trenité hun beste beentje voor.

In Dancing with the Stars worden BN’ers gekoppeld aan een professionele danser of danseres. Samen trainen ze wekenlang om diverse dansstijlen als latin, ballroom en de wals onder de knie te krijgen. Wie uiteindelijk de finale in cha cha cha-t en wie afgaat als een gieter, dat bepalen het publiek en de jury, maar de liefhebbers én de kandidaten kunnen in ieder geval niet wachten.

Het amusementsprogramma wordt straks, in tegenstelling tot de meeste andere grote shows, live uitgezonden. De nieuwe versie van Dancing with The Stars wordt gepresenteerd door Chantal Janzen, die hulp krijgt van een ‘oude bekende’. Tijl Beckand vormt met haar het nieuwe presentatieduo voor het dansprogramma, dat na tien jaar nieuw leven wordt ingeblazen. Chantal Janzen maakte eerder het programma De Jongens tegen de Meisjes met Tijl Beckand.