Digital


Alle digitale content initiatieven van FremantleMedia Netherlands worden vormgegeven binnen het digitale label ‘Tiny Riot!‘. Tiny Riot! focust zich volledig op videocontent strategieën op de digitale markt.

De afgelopen 1,5 jaar heeft Tiny Riot! reeds een aantal eigen digitale merken opgebouwd, waaronder het YouTube-kanaal “Kleintjes” en “DJ Nigel Lakefield”. Daarnaast produceert Tiny Riot! meerdere formats voor LINDA.tv en is zij creatief adviseur van influencers zoals Gekke Markie, Serena Verbon en Laura Ponticorvo. Tiny Riot! werkt tevens samen met verschillende merken op campagneniveau, waaronder Samsung (The Next Film Project – in samenwerking met Wayne Parker Kent), Center Parcs en Defensie.

t¡ny-riot!-straight-logo-FINAL-medium

Nigel Lakefield

De 16-jarige Nigel Lakefield staat aan het begin van een internationale DJ carriere. Op het eerste gezicht is Nigel een doodgewone jongen van 16. Hij woont in Limburg, zit op school, voetbalt en maakt huiswerk. Maar zijn ambitie ligt wat anders dan zijn leeftijdsgenoten: Nigel wil de beste DJ ter wereld worden. Op zijn YouTube-kanaal volgen we alles wat hij moet doen en laten om zijn droom werkelijkheid te laten worden. Hij legt zijn dagelijkse leven vast via vlogs en neemt de kijker mee van ontbijt, naar school en naar een toffe show in de avond.

Nigel van de Meerakker, zoals de DJ echt heet, werd onlangs uitgeroepen tot beste DJ van Zuid-Nederland en vervangt Martin Garrix in de bioscoopfilm Fataal, die begin 2016 verschijnt.

Nigel is de eerste Nederlandse DJ die vanaf het begin van zijn carriere te volgen is via zijn eigen kanaal. Nergens anders zie je unieke backstage beelden, het productieproces van nieuwe tracks en alle ins en outs en hoogtepunten en tegenslagen waar een jonge DJ mee te maken krijgt.

LAURA PONTICORVO

Laura is bekend van het televisieprogramma ‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende, Verloofde’. In een half jaar tijd behaalde Laura al 40.000 abonnees op haar YouTube kanaal. Wekelijks maakt zij twee vlogs over haar dagelijkse leven en op zaterdag pakt ze uit met een beauty / fashion video.

GEKKE MARKIE

Mark Hoekx oftewel Gekke Markie haalt op zijn kanaal de gekste pranks uit en gaat de meest vreemde uitdagingen aan. Hij heeft  meer dan 275.000 abonnees op zijn Youtube kanaal, 54.000 likes op Facebook en meer dan 240.000 Instagram volgers.

Serena DEF DEF

SERENA VERBON

Serena is de oprichtster van Beautylab. Hier blogt ze dagelijks over beauty, fashion en lifestyle. Naast de blog is ze een paar jaar terug een YouTube-kanaal gestart onder dezelfde naam, en met succes. Ze behoort nu tot de grootste Nederlandse beautyvloggers en heeft meer dan 150.000 abonnees op haar kanaal. Ze upload zo’n drie keer per week een make-up tutorial, shoplog, food challenge of reisvlog.

Kleintjes DEF DEF

KLEINTJES

In Kleintjes reageren kinderen tussen de 4 en 11 jaar oud op van allerlei dingen die ze voor hun neus geschoteld krijgen. Ze proeven ontbijt van over de hele wereld, raden wat ze voelen achter het gordijn, reageren op videoclips en het Koningshuis en doen verschillende challenges. Deze Kleintjes zijn nergens bang voor en geven dan ook over alles hun ongezoute meningen. De Kleintjes zijn ondeugend, schattig, vrolijk en vooral heel grappig. Het kanaal bestaat nog niet heel lang maar krijgt al ruim zeshonderduizend views per maand.

Digital Cases


Bekijk hieronder de Digital Cases geproduceerd door Blue Circle.
Benieuwd naar onze TV Cases? Bekijk deze onder Branded Partnerships.

Walibi – Promotievideo Ropeswing

Prinses Beatrix Spierfonds – Help Mee

Arke – Curacao reisverslag Serena Verbon

Walibi – Promotievideo pre-opening

AS Roma – Feyenoord FIFA challenge

Ubisoft – Far Cry 4

Iglo – Real Slow Kitchen