Digital Content Producer/Creative RTL Boulevard

Ben jij helemaal thuis in de wereld van entertainment en heb je gevoel voor wat scoort online? Denk jij in social posts, Snaps en Instagram Stories en vind jij het leuk om toffe content te maken? Wil jij onderdeel zijn van één van Nederlands’ sterkste entertainmentmerken? Binnenkort lanceert RTL Boulevard een nieuw online platform. Hiervoor zoeken we digital talent dat meebouwt aan het digitale succes van RTL Boulevard.

Je bedenkt creatieve online content voor de (social) media kanalen van RTL Boulevard. Je maakt eigen nieuws, je schijft artikelen voor de site en app en maakt sterke social posts. Je maakt videosnacks en interactieve content om onze doelgroep te activeren. Ook vertaal je de TV-items van RTL Boulevard door naar online en social en vice versa.

Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau en 3 jaar of meer ervaring met het maken van digital content. Je weet hoe je succesvol traffic kunt genereren van en naar de website, app en social. Je hebt natuurlijk affiniteit met entertainment en hebt ervaring in het produceren van commerciële content. Je kunt werken met Photoshop en Adobe Première. En je hebt ook nog leuke humor.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard en ben jij het creatieve en ambitieuze talent dat wij zoeken? Mail dan je motivatie en cv naar recruitment@fremantlemedia.nl

Apply
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedIn