Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira in jury ‘Time to Dance’


Een dansshow waar alles kan en waarbij de kijker kennis maakt met het grootste danstalent van Nederland. Dat zijn de ingrediënten van de nieuwe vrijdagavonddansshow ‘Time to Dance’, die gepresenteerd wordt door Chantal Janzen en Jamai Loman. Vanaf eind april jureren Dan Karaty, Robin Martens en Gianinni Semedo Moreira individuele dansers, duo’s en groepen bij RTL 4.

Artistieke vrijheid is het belangrijkste goed bij deze nieuwe dansshow. Inmiddels zijn er veel aanmeldingen van exclusief danstalent binnen. Dansers en groepen kunnen zich alleen dit weekend nog aanmelden. Wie zich voor zondagavond 00.00 uur via www.rtl.nl/dans aanmeldt, maakt kans te worden uitgenodigd voor de audities in de Maassilo in Rotterdam. Van daaruit bepalen de juryleden welke acts goed genoeg zijn voor de grootse studioshows. De winnaar gaat uiteindelijk naar huis met een geldprijs van 50.000 euro.

Jury op zoek naar het volgende niveau
Dan Karaty is naast jurylid ook geestelijk vader van de nieuwe dansshow: “We gaan naar het volgende niveau! Het is tijd om het groter aan te pakken dan ooit. We zijn op zoek naar het allerbeste danstalent. Een solist, een crew, whatever.” Voor Robin Martens, winnares van het tweede seizoen van ‘Dance Dance Dance’, is dit haar debuut als jurylid. Ze bekijkt en jureert de optredens vanuit haar perspectief als groot dansliefhebber en ervaringsdeskundige. Het laatste jurylid, Gianinni Semedo Moreira, begon zijn danscarrière in het eerste seizoen van ‘So You Think You Can Dance’. Daarna maakte hij de overtocht naar LA om daar op te treden met Shakira, Rihanna, Nicki Minaj, met Lady Gaga trad hij op bij de Super Bowl en maakte een wereldtour. Daarnaast reisde hij de wereld over met Cirque du soleil tribute to Michael Jackson. In LA heeft hij ook zijn eigen productiebedrijf waarmee hij videoclips en commercials voor grote merken als Nike en Footlocker produceert en regisseert.