Content Creative Digital

Creatives die op zoek zijn naar een vast & gezellig team, opgelet! Voor de afdeling Digital van Fremantle (geen Tv dus!) zijn wij op zoek naar een Content Creative die samen met ons werkt aan toffe videocontent. In nauwe samenwerking met de afdeling Creatie bedenk je voor klanten formats en zorg jij ervoor dat deze worden gemaakt zoals bedacht. Je gaat mee naar het gesprek met de klant, brengt jouw ideeën in en werkt samen met je productiecollega’s aan de realisatie hiervan. Je draagt je visie over aan je inhoudelijk collega’s of gaat zelf als regisseur mee draaien en levert de edit op.

Je loopt tenminste al drie jaar mee in de online wereld en vanuit jouw kennis en ervaring is het logisch dat jij de kwaliteit gaat overzien van onze producties. Je hebt het juiste oog voor wat de klant wilt. Jij weet als geen ander wat je kan met social media en wat de ‘pros en cons’ zijn van elk platform. Je hebt daarnaast een eigen netwerk van freelancers die je kunt inzetten om je ideeën te realiseren en steekt ook zelf graag de handen uit de mouwen.

Wij bieden je de gezelligheid en flexibiliteit van een klein team en de goede voorwaarden van een internationale organisatie. Wij zijn super gedreven om te laten zien wie we zijn en wat we kunnen, en hopen dat jij daar de juiste aanvulling voor bent!

De aanvangsdatum gaat in overleg (we gaan voor de juiste persoon!) en het gaat om een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar).

Mail je motivatie en cv met voorbeelden van je werk via onderstaande button.

Apply