Concept Visualiser/Graphic Designer

Welkom bij Blue Circle, een van de grootste televisieproducenten van Nederland.

We maken o.a. ‘Boer Zoekt Vrouw’, ‘Heel Holland Bakt’, ‘RTL Boulevard’, ‘Holland’s Got Talent’, ‘Dancing with the Stars’ en nog vele andere programma’s.

Op de afdeling Content Creatie waar de eerste ideeën worden bedacht, zoeken wij een creatieve duizendpoot die een saai Word document kan omtoveren tot een visueel aantrekkelijke presentatie. Dit uit zich in het maken van o.a. folders/flyers/handouts en Keynote presentaties om het creatieve proces meer handen en voeten te geven. Hoe gaaf is het om aan de wieg te staan van een nieuw televisieprogramma. Jouw aantrekkelijke designs zijn waardevol voor de verkoop van onze nieuwe ideeën!

Als grafisch ontwerper heb je ervaring in het vakgebied en de designprogrammatuur InDesign, Illustrator, Photoshop en Keynote kennen geen geheimen. Je kunt zowel lekker losgaan in Photoshop als pietje precies zijn en millimeter nauwkeurig werken in InDesign.

Daarnaast heb je een brede algemene ontwikkeling, een goed inlevingsvermogen en affiniteit met televisie/media. Je werkt nauw samen met het hoofd van de afdeling die je helpt de verschillende opdrachten te coördineren en prioriteren.

Heb jij minimaal 5 jaar ervaring als designer en heb jij het Grafisch Lyceum of de Kunstacademie Grafische Vormgeving afgerond? Ben je 36-40 uur per week beschikbaar en ben je enthousiast geworden? Mail dan jouw CV en motivatie naar ons via onderstaande button.

Apply