Coldplay exclusief te gast in special ‘RTL Late Night’

Humberto Tan heeft Coldplay weten te strikken voor een exclusief interview. Het is de eerste keer dat de band te gast zal zijn in een Nederlandse talkshow. RTL Late Night staat vrijdag 24 juni dan ook geheel in het teken van Coldplay.

Het interview vindt plaats in de Amsterdam ArenA waar de formatie donderdag en vrijdag een concert zal geven. Fans van Chris Martin, Jonnie Buckland, Will Champion en Guy Berryman hebben de kans het interview bij te wonen.

De Britse band brak door in 2000 met de single ‘Yellow’ van hun debuutalbum ‘Parachutes’. Hun laatste album, ‘A Head Full Of Dreams’ – reeds platina in Nederland – kwam in 2015 uit met de succesvolle singles ‘Adventure of a Lifetime’,  ‘Hymn for the Weekend’ en ‘Up&Up’.

Fans van Coldplay kunnen de uitzending bijwonen
Fans van Coldplay krijgen de unieke kans om de bandleden van dichtbij te zien.  Donderdag 23 juni wordt de uitzending opgenomen. Via de website van ‘RTL Late Night’ kunnen fans van zestien jaar of ouder, zich aanmelden (www.rtllatenight.nl). Uit de aanmeldingen zal een beperkt aantal worden uitgenodigd om bij deze exclusieve opname aanwezig te zijn.

Uitzending: ‘RTL Late Night Coldplay Special’ vrijdag 24 juni om 22.30 uur bij RTL 4

coldplay-special-rtllnkopie