Casting

Blue Circle heeft een eigen casting & publieksservice. Wij kunnen met deze afdeling snel schakelen tussen kandidaten en programma’s en zijn voor alle genres inzetbaar.

Wil jij graag op televisie figureren, presenteren of acteren? Deelnemen als kandidaat, je modellencarrière een boost geven of dé ster zijn in jouw eigen realityserie? Vind je het leuk om in het publiek plaats te nemen? Maak dan eenvoudig een gratis profiel aan en blijf op de hoogte van al onze opdrachten. Wij zoeken jou!

 

 

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het invullen van je profiel op dit moment niet werkt. Volg ons op social media, daar houden we je op de hoogte van onze vorderingen van de nieuwe website.

 

ACTUELE CASTING CALLS

Voor (nieuwe) programma’s zijn wij op zoek naar:

 

 

Geef je bloot in een nieuw datingprogramma
Voor een nieuw datingprogramma zoeken wij singles die op zoek zijn naar de liefde. Durf jij je letterlijk bloot te geven? Klik hier voor meer informatie.

De leukste huizen en interieurs van Nederland
Van vrijstaande villa tot knus tweekamerappartement of van super-de-luxe woonboot tot oergezellige woonwagen, wij zijn op zoek naar de leukste huizen van Nederland!

Mensen die nieuwsgierig zijn naar hun familiegeschiedenis
Heb jij vragen over jouw familieverleden, wil je hier helemaal induiken en antwoorden krijgen? Mail ons!

Vrienden/buren die elkaar een make-over gunnen van hun woon- of slaapkamer
Wij zoeken vrienden en/of buren die vlak bij elkaar wonen en die elkaar een make-over gunnen van een ruimte in hun huis. Klik hier voor meer info.

Mensen die hun verhaal willen vertellen met muziek
Voor een nieuw tv-programma zoeken wij mensen (alle leeftijden) die een bijzondere boodschap willen vertellen en dit nummer (cover) willen opnemen in een studio. Klik hier voor de gehele oproep.

Bruidsparen met trouwplannen in het buitenland
Hebben jij en je partner dit jaar trouwplannen en vindt de ceremonie en/of het feest plaats in het buitenland? Mail ons!

Kandidaten voor ‘Help, mijn man is klusser!’
Klik hier om je aan te melden.

 

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE OPROEPEN?

Schrijf je in via de inschrijfbutton rechtsboven (indien nog niet gedaan) en stuur een mail met de opdracht waarvoor jij in aanmerking wilt komen naar: casting@bluecircle.nl.

Blue Circle Casting is verantwoordelijk voor de casting van onder andere:

Bagels & Bubbels, Celblok H, Cheat On Me, De Bachelor, De Villa, Dokter Tinus, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Everybody Dance Now, Ex On The Beach, Heer & Meester, Holland’s Got Talent, Levenslang Met Dwang?, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Noord / Zuid, Take Me Out,  X Factor.

facebook twitter app-icon2

 


Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het inloggen en/of registreren momenteel niet werkt. Onze excuses voor het ongemak.

 

INLOGGEN REGISTREREN