Casting

Blue Circle heeft een eigen casting & publieksservice. Wij kunnen met deze afdeling snel schakelen tussen kandidaten en programma’s en zijn voor alle genres inzetbaar.

Wil jij graag op televisie figureren, presenteren of acteren? Deelnemen als kandidaat, je modellencarrière een boost geven of dé ster zijn in jouw eigen realityserie? Vind je het leuk om in het publiek plaats te nemen? Maak dan eenvoudig een gratis profiel aan en blijf op de hoogte van al onze opdrachten. Wij zoeken jou!

 

ACTUELE CASTING CALLS

Voor (nieuwe) programma’s zijn wij op zoek naar:

 

Mensen met een ‘rot’ baan
Voor een nieuw programma zijn wij op zoek naar mensen met een ‘rot’ baan: een baan die niet iedereen zomaar kan, maar ook een baan die niet iedereen zomaar zou willen. Ze beginnen elke dag weer met een glimlach om vervolgens, zonder klagen, allerlei smerige klusjes op te knappen. Dit blijft vaak onopgemerkt, wij willen deze mensen juist in het zonnetje zetten. Ben of ken jij iemand met zo’n baan? Stuur dan een mail!

Bijzondere objecten voor mogelijk 2de seizoen ‘Van Onschatbare Waarde’

Heeft u een uniek en bijzonder object dat waardevol zou kunnen zijn én u wilt dit ook verkopen? Stuur ons een mailtje.

Sexy single dames die mannen willen keuren
Ben jij tussen de 18 en 28 jaar en heb je interesse? Mail ons!

Dé realityster(ren) van Nederland
Ben jij iemand die graag zijn eigen realityshow wil? Of heb jij een te gekke vriendengroep die gevolgd moet worden? Laat het ons weten.

Kandidaten voor ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’
Aanmelden kan hier.

Kandidaten voor ‘De Makkelijke Maaltijd on Tour’ (24Kitchen)
Hulp nodig of heb je een vraag die je wil voorleggen aan een echte 24Kitchen chef? Klik hier voor meer informatie.

Mannen en vrouwen die op latere leeftijd uit de kast kwamen
Wij zoeken mannen en vrouwen van 40+ die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Publiek ‘RTL Late Night’
Klik hier om kaarten te bestellen (€7,50 per kaart) voor ‘RTL Late Night

 

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE OPROEPEN?

Schrijf je in via de inschrijfbutton rechtsboven (indien nog niet gedaan) en stuur een mail met de opdracht waarvoor jij in aanmerking wilt komen naar: casting@bluecircle.nl

Blue Circle Casting is verantwoordelijk voor de casting van onder andere:

Bagels & Bubbels, Celblok H, Cheat On Me, De Bachelor, De Villa, Dokter Tinus, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Everybody Dance Now, Ex On The Beach, Heer & Meester, Holland’s Got Talent, Levenslang Met Dwang?, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Noord / Zuid, Take Me Out,  X Factor.

facebook twitter