Casting

Blue Circle heeft een eigen casting & publieksservice. Wij kunnen met deze afdeling snel schakelen tussen kandidaten en programma’s en zijn voor alle genres inzetbaar.

Wil jij graag op televisie figureren, presenteren of acteren? Deelnemen als kandidaat, je modellencarrière een boost geven of dé ster zijn in jouw eigen realityserie? Vind je het leuk om in het publiek plaats te nemen? Maak dan eenvoudig een gratis profiel aan en blijf op de hoogte van al onze opdrachten. Wij zoeken jou!

 

 

INLOGGEN REGISTREREN

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het invullen van je profiel op dit moment niet werkt. Volg ons op social media, daar houden we je op de hoogte van onze vorderingen van de nieuwe website.

 

ACTUELE CASTING CALLS

Voor (nieuwe) programma’s zijn wij op zoek naar:

Vrienden/buren die elkaar een make-over gunnen van hun woon- of slaapkamer
Wij zoeken vrienden en/of buren die vlak bij elkaar wonen en die elkaar een make-over gunnen van een ruimte in hun huis. Klik hier voor meer info.

Mensen die goede raad kunnen gebruiken
Voor een nieuw programma zijn wij op zoek naar mensen die advies kunnen gebruiken bij een situatie die zij lastig vinden. Bekijk hier de hele oproep.

Mensen die hun verhaal willen vertellen met muziek
Voor een nieuw tv-programma zoeken wij mensen (alle leeftijden) die een bijzondere boodschap willen vertellen en dit nummer (cover) willen opnemen in een studio. Klik hier voor de gehele oproep.

Bruidsparen met trouwplannen in het buitenland
Hebben jij en je partner dit voorjaar/deze zomer trouwplannen en vindt de ceremonie en/of het feest plaats in het buitenland? Mail ons!

Kandidaten voor ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’
Aanmelden kan hier.

Kandidaten voor ‘Bouwval Gezocht’
Aanmelden is mogelijk via de officiële website.

Kandidaten voor ‘Help, mijn man is klusser!’
Klik hier om je aan te melden.

Publiek ‘RTL Late Night’
Speciaal voor onze social media volgers mogen wij gratis kaarten aanbieden voor ‘RTL Late Night’. Klik hier voor de voorwaarden en om je aan te melden.

 

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE OPROEPEN?

Schrijf je in via de inschrijfbutton rechtsboven (indien nog niet gedaan) en stuur een mail met de opdracht waarvoor jij in aanmerking wilt komen naar: casting@bluecircle.nl.

Blue Circle Casting is verantwoordelijk voor de casting van onder andere:

Bagels & Bubbels, Celblok H, Cheat On Me, De Bachelor, De Villa, Dokter Tinus, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Everybody Dance Now, Ex On The Beach, Heer & Meester, Holland’s Got Talent, Levenslang Met Dwang?, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Noord / Zuid, Take Me Out,  X Factor.

facebook twitter app-icon2

 


Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het inloggen en/of registreren momenteel niet werkt. Onze excuses voor het ongemak.

 

INLOGGEN REGISTREREN