Casting

Blue Circle heeft een eigen casting & publieksservice. Wij kunnen met deze afdeling snel schakelen tussen kandidaten en programma’s en zijn voor alle genres inzetbaar.

Wil jij graag op televisie figureren, presenteren of acteren? Deelnemen als kandidaat, je modellencarrière een boost geven of dé ster zijn in jouw eigen realityserie? Vind je het leuk om in het publiek plaats te nemen? Maak dan eenvoudig een gratis profiel aan en blijf op de hoogte van al onze opdrachten. Wij zoeken jou!

 

ACTUELE CASTING CALLS

Voor (nieuwe) programma’s zijn wij op zoek naar:

Verliefde stelletjes
Heb jij sinds kort een relatie en ben je stapelverliefd? Laat het ons weten.

Beste amateur interieurstylist
Mail jouw foto’s én ook van jouw recent werk naar ons!

Kandidaten voor de Relatietest (huidige stellen, prille lovers, exen etc.)
Zijn jullie klaar voor het meest eerlijke gesprek van je leven? Onder begeleiding van een expert mogen jullie elkaar alles vragen. In combinatie met een leugendetector zullen jullie het meest eerlijke gesprek van je leven voeren. Vergoeding beschikbaar!

Publiek ‘RTL Late Night’
Klik hier om kaarten te bestellen (€7,50 per kaart) voor ‘RTL Late Night

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE OPROEPEN?

Schrijf je in via de inschrijfbutton rechtsboven (indien nog niet gedaan) en stuur een mail met de opdracht waarvoor jij in aanmerking wilt komen naar: casting@bluecircle.nl

 

 Blue Circle Casting is verantwoordelijk voor de casting van onder andere:

Bagels & Bubbels, Celblok H, Cheat On Me, De Bachelor, De Villa, Dokter Tinus, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Everybody Dance Now, Ex On The Beach, Heer & Meester, Holland’s Got Talent, Levenslang Met Dwang?, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Noord / Zuid, Take Me Out,  X Factor.

facebook twitter