Casting

Blue Circle heeft een eigen casting & publieksservice. Wij kunnen met deze afdeling snel schakelen tussen kandidaten en programma’s en zijn voor alle genres inzetbaar.

Wil jij graag op televisie figureren, presenteren of acteren? Deelnemen als kandidaat, je modellencarrière een boost geven of dé ster zijn in jouw eigen realityserie? Vind je het leuk om in het publiek plaats te nemen? Maak dan eenvoudig een gratis profiel aan en blijf op de hoogte van al onze opdrachten. Wij zoeken jou!

 

 

INLOGGEN REGISTREREN

Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het invullen van je profiel op dit moment niet werkt. Volg ons op social media, daar houden we je op de hoogte van onze vorderingen van de nieuwe website.

 

ACTUELE CASTING CALLS

Voor (nieuwe) programma’s zijn wij op zoek naar:

Hete, sexy singles uit België en Nederland voor een nieuw seizoen ‘Ex on the Beach: Double Dutch’
Zeg niks tegen jouw exen en mail ons jouw contactgegevens, woonplaats, leeftijd en een aantal duidelijke recente foto’s (bij voorkeur 1 in badkleding en geen Snapchat-filters).

Stellen en gezinnen die voor €1,- een huis willen kopen op Sardinië (Italië)
Zijn jullie dol op Italië? Weten jullie het authentieke dorpsgevoel nieuw leven in te blazen? En staan jullie nu al te popelen om in een paar maanden tijd jullie eigen kluswoning om te toveren tot jullie droomhuis? Meld je dan nu hier aan.

Publiek voor ‘Time to Dance’
Wil jij als eerste getuige zijn van de allerbeste danscrews en dansers van Nederland? Dat kan! Meld je hier aan als publiek voor de opnames van het nieuwe grote dansprogramma ‘Time to Dance’.

Mensen die goede raad kunnen gebruiken
Voor een nieuw programma zijn wij op zoek naar mensen die advies kunnen gebruiken bij een situatie die zij lastig vinden. Bekijk hier de hele oproep.

Dames en heren (40+) die een make-over verdienen
Voor een online campagne van een nieuw kledingmerk zijn wij op zoek naar vrouwen én mannen van 40 jaar of ouder die een make-over kunnen gebruiken. Ken jij iemand die dit verdient? Mail ons!

Mensen die hun verhaal willen vertellen met muziek
Voor een nieuw tv-programma zoeken wij mensen (alle leeftijden) die een bijzondere boodschap willen vertellen en dit nummer (cover) willen opnemen in een studio. Klik hier voor de gehele oproep.

De beste thuisbakker van Nederland
Klik hier om je aan te melden voor ‘Heel Holland Bakt’.

Bruidsparen met trouwplannen in het buitenland
Hebben jij en je partner trouwplannen in 2017 of 2018 en vindt de ceremonie en/of het feest plaats in het buitenland? Mail ons!

Boeren voor ‘Boer Zoekt Vrouw’
Ben jij een vrijgezelle boer en droom je van een relatie? Klik hier om je aan te melden voor het nieuwe seizoen ‘Boer Zoekt Vrouw’.

Kandidaten voor ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’
Aanmelden kan hier.

Kandidaten voor ‘Bouwval Gezocht’
Aanmelden is mogelijk via de officiële website.

Kandidaten voor ‘Help, mijn man is klusser!’
Aanmelden is mogelijk via de officiële website.

Mannen en vrouwen die op latere leeftijd uit de kast kwamen
Wij zoeken mannen en vrouwen van 40+ die op latere leeftijd uit de kast zijn gekomen. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Publiek ‘RTL Late Night’
Klik hier om kaarten te bestellen (€7,50 per kaart) voor ‘RTL Late Night

 

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD IN ÉÉN VAN BOVENSTAANDE OPROEPEN?

Schrijf je in via de inschrijfbutton rechtsboven (indien nog niet gedaan) en stuur een mail met de opdracht waarvoor jij in aanmerking wilt komen naar: casting@bluecircle.nl.

Blue Circle Casting is verantwoordelijk voor de casting van onder andere:

Bagels & Bubbels, Celblok H, Cheat On Me, De Bachelor, De Villa, Dokter Tinus, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Everybody Dance Now, Ex On The Beach, Heer & Meester, Holland’s Got Talent, Levenslang Met Dwang?, Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde, Noord / Zuid, Take Me Out,  X Factor.

facebook twitter app-icon2

 


Op dit moment zijn wij druk bezig met onze nieuw website. Het kan zijn dat het inloggen en/of registreren momenteel niet werkt. Onze excuses voor het ongemak.

 

INLOGGEN REGISTREREN