Blue Circle verhuist naar Amsterdam

Blue Circle, televisieproducent van o.a. Boer Zoekt Vrouw, Heel Holland Bakt, Holland’s Got Talent, RTL Late Night en RTL Boulevard verhuist per half december naar Amsterdam.

‘De keuze om te verhuizen naar Amsterdam komt voort uit de groei van ons bedrijf en de ambitie om de organisatie verder te professionaliseren en uit te breiden’, vertelt Georgette Schlick, CEO Blue Circle.

Sinds 2004 is Blue Circle gehuisvest aan de ‘s-Gravelandseweg in Hilversum. Per half december zal de televisieproducent zich vestigen aan de Pieter Braaijweg 1 in Amsterdam.

Mee naar Amsterdam verhuizen ook zusterbedrijven FourOne.Media en No Pictures Please. Recentelijk heeft Blue Circle een meerderheidsbelang genomen in No Pictures Please, het TV-productiebedrijf van Ewout Genemans.

De gemeente Hilversum heeft in het afgelopen half jaar intensief met Blue Circle opgetrokken om naar alternatieve locaties binnen Hilversum te kijken. ‘De intentie was er zeker vanuit Blue Circle om in Hilversum te blijven, maar op de korte termijn, waren er geen panden beschikbaar, die voldeden aan de begrijpelijke eisen die Blue Circle aan haar huisvesting stelt, aldus wethouder Wimar Jaeger. ‘Wij wensen hen alle succes in Amsterdam.’

Blue Circle bedankt de gemeente Hilversum voor hun gastvrijheid van de afgelopen 12 jaar.

 

Blue Circle logo