Blue Circle trekt Patrick Hink aan als nieuwe Head of Development

Om haar creatieve slagkracht te vergroten voert Blue Circle een wijziging door op de afdeling Development. Met ingang van 1 december 2016 zal Patrick Hink de functie van Head of Development gaan bekleden. Hink gaat zich bezighouden met de dagelijkse aansturing van deze afdeling.

Patrick Hink werkt al ruim vijftien jaar binnen de televisiewereld. Hij was als eindredacteur o.a. betrokken bij producties als: Het Zijn Nét Mensen, Pauls Puber Kookshow en Adele & De Leeuw, maar ook producties van Blue Circle zoals: Holland’s Got Talent, X Factor, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en recent het nieuwe RTL4-programma: Ja, Ik Wil… Een Taart!. Ook was hij werkzaam als uitvoerend producent bij Warner Bros voor producties als: Sterren Springen en De Nationale IQ Test.

CEO FremantleMedia Netherlands Georgette Schlick: “Ik ben erg blij met de komst van Patrick Hink in de positie van Head of Development. Door zijn ervaring als eindredacteur en uitvoerend producent heeft hij een geweldige skills set die hem in staat stelt creatieve ideeën door te ontwikkelen tot formats en vervolgens te vertalen naar succesvolle producties. Daarnaast is Patrick een bevlogen leider die als geen ander in staat zal zijn met een gezonde kritische blik het huidige team van creatieve ontwikkelaars te inspireren. Ik verheug mij dan ook enorm op zijn komst!“

Hink over zijn aanstelling bij Blue Circle: “Na een aantal jaren mijn vleugels binnen verschillende productiehuizen te hebben uitgeslagen, land ik nu met de juiste bagage op een prachtige positie, binnen een bedrijf waarvan ik weet dat het mij goed past. Het kwaliteits– en ambitieniveau van Blue Circle maakt hen onderscheidend en spreekt mij zeer aan. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om binnenkort aan de slag te gaan!”

Patrick Hink zal rechtstreeks rapporteren aan Creative Director Raul ter Linden.

Foto Patrick Hink