Blue Circle produceert zoektocht naar nieuwe TV-chef in ‘Topchef Academy’

Voor alle kooktalenten die met hun sterrendiner niet verder komen dan de eigen keukentafel biedt RTL, vanaf maart, een ultieme kans. In het nieuwe dagelijkse RTL 5-programma ‘Topchef Academy’ wordt gezocht naar dé nieuwe TV-chef: een enthousiaste, inspirerende en allround chef die geen uitdaging uit de weg gaat. De kooktalenten worden beoordeeld door een driekoppige jury. Miljuschka Witzenhausen is één van de juryleden en laat haar culinair kritische noot klinken over de potentiële TV-koks. De andere twee worden later bekend gemaakt.

Bij een TV-chef draait het niet alleen om de kook en bak kunsten. De talenten worden ook beoordeeld op bijvoorbeeld hun presentatie, productkennis en multitasking. De eerste acht weken, gaan iedere week zes culinaire talenten de strijd met elkaar aan. Alleen de weekwinnaar gaat door naar de drie finale weken. In deze laatste drie weken wordt bepaald wie zich de nieuwe TV-Chef van RTL mag noemen en daarmee het prijzengeld wint van 25.000 euro en en het gezicht wordt van een eigen kookkanaal!

Ben jij of ken jij die nieuwe TV-chef? Meld je dan snel aan voor ‘Topchef Academy’ via: rtl.nl/topchef-academy. Aanmelden kan tot eind januari.

Miljuschka