Processed with Moldiv

Blue Circle produceert drie programma’s voor 24Kitchen!

Digitale tv-zender 24Kitchen gaat vanaf 30 maart drie nieuwe programma’s uitzenden, die geproduceerd worden door Blue Circle. De shows ‘Rudolph’s Bakery VIPS’ en ‘Rudolph’s Bakery Specials’ worden gepresenteerd door tv-kok Rudolph van Veen en de presentatie van het nieuwe programma ‘Vlees noch Vis’ ligt in handen van de eerste MasterChef van Nederland Estée Strooker.

‘Rudolph’s Bakery VIPS’
“Samen bakken is veel leuker”, vindt Rudolph van Veen. Hij ontvangt dan ook graag gasten in zijn bakkerij die hun favoriete taart of ander lekkers willen maken. Bekende Nederlanders als Humberto Tan, Arie Boomsma en Irene Moors hebben al in de keuken gestaan met Rudolph. In de nieuwe afleveringen van ‘Rudolph’s Bakery VIPS’ maken verschillende bekende gezichten hun opwachting dit seizoen. ‘Rudolph’s Bakery VIPS’ is vanaf 30 maart 2015 iedere maandag te zien om 18.00 uur op 24Kitchen.

‘Rudolph’s Bakery Special’
Meesterkok en meesterpatissier Rudolph van Veen deelt zijn kennis en passie voor het bakken waarbij hij zowel zoete als hartige gerechten uit de oven maakt. Of het nu gaat om prachtige traktaties voor verjaardagen, een indrukwekkende beschuit met muisjes taart of om sprookjestaarten: Rudolph draait zijn hand er niet voor om. Elke aflevering heeft een thema en natuurlijk kan iedereen thuis met deze heerlijke en oogstrelende creaties zelf de show stelen. ‘Rudolph’s Bakery Specials’ wordt vanaf 2 april 2015 iedere donderdag uitgezonden om 18.00 uur op 24Kitchen.

‘Vlees noch Vis’
De vegetarische keuken is een van de grootste foodtrends van de afgelopen jaren en die opkomst lijkt voorlopig nog niet te stoppen. Niet alleen de bijna 5% van de Nederlanders die volledig vegetariër zijn, maar juist ook de mensen die een paar avonden per week kiezen voor een vegetarische maaltijd, de zogenaamde flexitariërs. 24kitchen culi-talent Estée Strooker gaat iedereen inspireren door zonder vlees of vis de heerlijkste volwaardige maaltijden te bereiden. Of het nu gaat om een speciaal diner of een doordeweekse maaltijd, met deze smaakvolle recepten verrast Estée iedereen. ‘Vlees noch Vis’ is vanaf 14 april 2015 iedere donderdag te zien bij 24Kitchen om 18.00 uur.

De opnames van de drie producties zijn op dit moment in volle gang en vinden plaats in de studio van Blue Circle. De programma’s zijn vanaf 30 maart te zien bij 24Kitchen.

24Kitchen_Logo_RGB