Beau van Erven Dorens Omroepman van het Jaar 2018!

Beau van Erven Dorens is door mediavakblad BM (Broadcast Magazine) uitgeroepen tot Omroepman van het Jaar 2018. De redactie reikte deze prijs voor de 28e keer uit. Blue Circle feliciteert Beau van harte met het winnen van deze onderscheiding!

Beau van Erven Dorens verdient niet alleen alle lof van het Nederlands tv-publiek, maar ook van dit mediavakblad voor zijn positieve stempel op het (bijna) afgelopen jaar. Je kunt zeggen dat de tv-personificatie van de uitdrukking ‘twaalf ambachten, dertien ongelukken’ zichzelf opnieuw heeft uitgevonden. Verguisd en vergeten, maar in 2018 weer helemaal opgestaan. Zelfs meer dan dat: Beau bewijst dat integere, betekenisvolle tv niet alleen maatschappelijk effect kan hebben, maar ook commercieel succesvol is.

Oorlogsveteranen, ouderen, 400.000 kinderen die in armoede opgroeien, asielzoekers, Beau trekt zich hun lot allemaal aan en gaat er nieuwe tv-programma’s over maken. De brallende entertainer en showman van weleer is een invoelende, activistische documentairemaker geworden met een enorme gunfactor. En dat is meer dan genoeg om zich Omroepman van het Jaar 2018 te mogen noemen.