Alles stuk met StukTV in ‘Professor Nicolai & Dr. Beckand’

Vanaf 12 mei zijn ze er weer bij RTL 4: ‘Professor Nicolai & Dr. Beckand‘. Dit keer zijn ze te zien vanuit Hangar 10 op Vliegveld Twenthe, hun nieuwe broedplaats voor wetenschappelijke en doldwaze experimenten. Daarnaast zijn Ruben en Tijl het hele land afgereisd om de meest bizarre proeven uit te voeren onder het motto: alles voor de wetenschap. Van het laten ontploffen van een caravan met Stuk TV tot het in brand steken van Tygo Gernandt: alles kan (en mag) in het nieuwe seizoen.

Dankzij Ruben, Tijl en natuurlijk wetenschapper Diederik Jekel krijgen we weer antwoord op vragen waar je ‘s nachts wakker van ligt: op welke manier kun je het beste een hooibaal trekken achter een tractor? Hoeveel gewicht moet er onder een fiets hangen om over een gespannen touw te kunnen fietsen? En hoe kan het dat een branddeken vuur dooft? Maar kennis is niet het enige dat er te winnen valt. Voor de kandidaat die de meeste vragen over de experimenten goed beantwoordt, ligt er een mooie geldprijs in het verschiet.

In elke aflevering komt er een BN’er langs die in de studio een gevaarlijk experiment uitvoert. Elke BN’er mag aan het einde van de uitzending een caravan tot ontploffing brengen met als doel Robin de Robot, die ergens in of op de caravan zit, zo ver mogelijk weg te schieten.

‘Professor Nicolai & Dr. Beckand’ is vanaf zaterdag 12 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4.