Productiestagiair(e) RTL Boulevard en RTL Late Night met Twan Huys

Wij zijn per 1 april 2019 op zoek naar een enthousiaste leergierige stagiair die het team van onze daily’s RTL Boulevard en RTL Late Night met Twan Huys wil ondersteunen!

Als productiestagiair ondersteun je het team van onze Daily’s RTL Boulevard en RTL Late Night met Twan Huys bij de voorkomende productie werkzaamheden. Zo zal je assisteren in de studio en ondersteun je bij de postproductie, bij het runnen, het bijhouden van muziekgegevens, verzorgen van de administratie en het regelen van benodigdheden/props voor de uitzending. Deze stage biedt jou de kans om veel te leren, het productieproces van dichtbij te ervaren en ervaring op te doen bij een dagelijks programma.

Je bent enthousiast over de programma’s en hebt affiniteit met de onderwerpen. Je weet van aanpakken en vindt het geen probleem soms lange dagen te maken. Je bent secuur, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om in een groot team te werken. Je bent in het bezit van een rijbewijs. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die woonachtig is in Amsterdam of omgeving.

 Wanneer?

Wil jij stage lopen voor de duur van minimaal 5 maanden (langere periode is ook bespreekbaar) en ben jij per 1 april beschikbaar? Reageer dan snel dan via onderstaande button. Wij zien jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet!

Apply