Productiestage voor onze dagelijkse talkshows

Wij zijn per september 2019 op zoek naar twee enthousiaste en leergierige stagiairs die het team van onze dagelijkse talkshows (RTL Boulevard en het nog nieuw te ontwikkelen late avond programma met Beau van Erven Dorens) komen ondersteunen!

Wat ga je doen?

Als productie stagiair ondersteun je het team van onze dagelijkse talkshows bij de voorkomende productie werkzaamheden. Zo zal je assisteren in de studio en ondersteun je bij de postproductie, bij het runnen, het regelen van het publiek, verzorgen van de administratie en het regelen van benodigdheden/props voor de uitzending. Deze stage biedt jou de kans om veel te leren, het productieproces van dichtbij te ervaren en ervaring op te doen bij een dagelijks programma.

Herken je jezelf in dit profiel?

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
  • Je bent enthousiast over de programma’s en hebt affiniteit met de onderwerpen.
  • Je weet van aanpakken en vindt het geen probleem om soms lange dagen te maken.
  • Je bent secuur, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om in een groot team te werken.

Wij bieden een leuke, leerzame en gevarieerde stage bij een wereldwijde televisieproducent! Dus wil jij stage lopen voor de duur van minimaal 4 maanden (langere periode is ook bespreekbaar) en ben jij per september 2019 beschikbaar? Reageer dan snel! Wij zien jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet!

Apply