Productiestagiair(e) sport

Wil je alles leren over het maken van een (live) televisieprogramma en achter de schermen meewerken bij toffe en sport gerelateerde producties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk per 1 september 2019 op zoek naar een enthousiaste en leergierige productie stagiair(e) die ons team komt ondersteunen bij de sportprogramma’s die wij produceren (Darts, VTBL, Europa League, RTL GP).

Wat ga je doen?
Als stagiair binnen onze afdeling Sport houd je je onder andere bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Je mag zelf (online) programma’s gaan produceren, je regelt hiervoor een ploeg, je hebt contact met de presentatoren en je maakt en verstuurt de callsheets.
  • Je werkt achter de schermen mee tijdens uitzendingen en je regelt alle praktische zaken. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de catering is besteld, dat de glazen water op tafel staan in de studio en dat er uitrijkaarten liggen voor onze gasten.
  • Je gaat je bezighouden met publiekszaken en bent het aanspreekpunt voor mensen die onze uitzendingen bij willen wonen.
  • Je mag mee tijdens producties die wij maken vanaf locatie. Denk hierbij aan een uitzending vanaf het Eurocircuit in Valkenswaard, een voetbalwedstrijd vanuit het GelreDome of een dartstoernooi in Ahoy Rotterdam.

Herken je jezelf in dit profiel?
Wij zoeken iemand die assertief is en graag zelf het initiatief neemt. Een persoon die sociaal vaardig is en nauwkeurig te werk kan gaan.

Verder moet je het niet erg vinden om zo nu en dan in de avonden en weekenden te werken. Affiniteit met autosport, voetbal en/of darts is een pre, maar affiniteit hebben met regelen, organiseren en plannen is een must!

Wat bieden wij?

  • Een stageplek waar je heel veel kunt leren over alles wat met televisie te maken heeft.
  • Je hebt de mogelijkheid om een netwerk op te bouwen met verschillende bedrijven waar wij mee samenwerken.
  • Een hechte en gezellige redactie waar de dartspijlen en voetballen dagelijks door de ruimte vliegen.
  • Ruimte voor eigen initiatief!

Dus wil jij stage lopen voor de duur van minimaal 5 maanden en ben jij per 1 september 2019 beschikbaar? Reageer dan snel! Wij zien jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet!

Apply