Productiestagiair Digital

Regeltantes (en -neven) gezocht! Wij zijn per 1 maart op zoek naar een productie stagiair die onze afdeling komt versterken (in overleg eerder of later).

‘Wij’ zijn de afdeling Digital; een (piep-) kleine afdeling binnen een grote (internationale) organisatie waar menig bekend TV-programma wordt gemaakt. Wij maken online content, zowel voor merken als voor programma’s, en het doel is zoveel mogelijk ‘in huis’ te produceren. Als productiestagiair ondersteun je de Production Supervisor in het begeleiden van de producties (je zit dus heel dicht op het vuur!), het reilen en zeilen van de afdeling en ben je verantwoordelijk voor de wekelijkse borrel.

We zijn op zoek naar iemand die echt zijn tanden in de producties zet en geen ‘nee’ verkoopt. Een rijbewijs is een must, geen 9 tot 5 mentaliteit en verder is het natuurlijk ‘work hard, play hard’. Het gaat om een werkstage van 40 uur per week voor minstens drie maanden.

Je komt stage te lopen bij de digitale tak van Fremantle Nederland. Fremantle is een wereldwijde televisieproducent die opereert in 31 landen en per jaar meer dan 350 programma’s wereldwijd uitzendt. Ook Blue Circle (o.a. Heel Holland Bakt), Fiction Valley (o.a. Celblok H) en No Pictures Please (o.a. Dream School) vallen onder Fremantle Nederland dus dit is je eerste stap naar een uitgebreid netwerk.

Is dit echt iets voor jou? Reageer dan via onderstaande button!

Apply