Head of Online RTL Boulevard

We zijn per direct op zoek naar een nieuwe Head of Online voor RTL Boulevard.

De Head of Online is verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van de digitale platformen van RTL Boulevard; de website, de app en de socialmedia-kanalen. Je bepaalt de strategie, houdt de targets nauwlettend in de gaten, je monitort en analyseert data, ziet wat succesvol is en stuurt tijdig bij. Allemaal met als doel RTL Boulevard het sterkste en grootste entertainmentmerk van Nederland te maken.

Om dat doel te bereiken werk je onder andere nauw samen met de hoofdredactie van RTL Boulevard voor een goede synergie tussen online en de tv-show, maar ook met de directie van Blue Circle voor de ontwikkeling van het merk en het neerzetten van verschillende creatieve formats.

Daarnaast ben je als Head of Online continu in overleg met RTL. Je stemt af en bespreekt commerciële mogelijkheden. Je bent continu bezig om verschillende partijen te verbinden en je stuurt actief aan op versterking en vernieuwing.

Jouw achtergrond
We zoeken iemand met stevige online ervaring. Iemand die weet hoe een online merk kan groeien en sterker in de markt gezet kan worden. Iemand met een commerciële mind, analytisch vermogen, een heldere visie en iemand die strategische keuzes durft te maken. Omdat je aan het roer staat van een flink team zijn managementskills ook vereist. Verder zoeken we iemand die goed kan samenwerken, sociaal is en een uitdaging nooit uit de weg gaat. 

Wij bieden
Wanneer je Head of Online wordt, krijg je de teugels in handen van één van de grootste online (entertainment) merken met een bijzonder grote doelgroep. De mogelijkheden zijn eindeloos en de groeipotentie ook. Je krijgt alle middelen om te bouwen; een fijne werkplek en goede arbeidsvoorwaarden.

Wil jij graag onderdeel uitmaken van het team van RTL Boulevard en ben jij het ambitieuze talent dat wij zoeken? Reageer dan via onderstaande button.

Apply